Λουτράκι: Ουρές έξω από τα υποκαταστήματα των τραπεζών - Τηρούνται οι αποστάσεις; (Εικόνες)

Πλήθος πολιτών περιμένει καθημερινά έξω από τα υποκαταστήματα των τραπεζών της πόλης του Λουτρακίου, κρατώντας όμως στις περισσότερες περιπτώσεις αποστάσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ουρές δεκάδων μέτρων στα πεζοδρόμια...

 

Ουρές δεκάδων μέτρων δημιουργούνται σε καθημερινή βάση έξω από υποκαταστήματα τραπεζών, με τους πολίτες όμως, να τηρούν τις αποστάσεις. Ωστόσο, ο κόσμος είναι αρκετός, ενώ το κακό είναι ότι ενίοτε δημιουργούνται πηγαδάκια...

 

Υπενθυμίζεται ότι από την Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020, δεν πραγματοποιούνται στα καταστήματα με φυσική παρουσία οι ακόλουθες συναλλαγές:

 

1. Αναλήψεις μετρητών έως 400 ευρώ θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας, στα ΑΤΜ. Εννοείται ότι όποιος επιθυμεί να προχωρήσει σε ανάληψη μεγαλύτερου ποσού μπορεί να το πράξει είτε μέσω ΑΤΜ είτε μέσω του γκισέ.

 

2. Καταθέσεις μετρητών έως 1.000 ευρώ θα πραγματοποιούνται στα ΑΤΜ με τη χρήση χρεωστικής κάρτας.

 

3. Οι πληρωμές λογαριασμών τρίτων (δημόσιο, ενέργεια, ύδρευση, τηλεφωνία, συνδρομητική τηλεόραση, ασφάλειες, κ.λ.π) θα εξοφλούνται μέσω internet/mobile banking ή στα ΑΤΜ και στα Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών (APS). Στο Δίκτυο Καταστημάτων δεν θα εξυπηρετούνται πληρωμές λογαριασμών με χρήση μετρητών στο ταμείο.

 

4. Η ενημέρωση λογαριασμών (κινήσεων και υπολοίπων) θα πραγματοποιείται μέσω internet/mobile banking ή στα ΑΤΜ. Ενημερώσεις βιβλιαρίων ταμιευτηρίου δεν θα γίνονται στο Δίκτυο Καταστημάτων.

 

Όπως συστήνει στους συναλλασσόμενους η ΕΕΤ, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να αξιοποιήσουν τη χρεωστική κάρτα της τράπεζάς τους και τους κωδικούς πρόσβασης στην ηλεκτρονική τραπεζική της Τράπεζας συνεργασίας τους.

 

Πως έχει η κατάσταση στα υποκαταστήματα των τραπεζών στην πόλη του Λουτρακίου: