Λουτράκι: Παρέσυρε πεζή και την εγκατέλειψε - Η τρελή πορεία μετά το ατύχημα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου με παράσυρση μιας ηλικιωμένης γυναίκας που έγινε τα μεσάνυχτα της Τρίτης 18 Αυγούστου στο Λουτράκι, στο ύψος που βρίσκονται οι πηγές...

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η 70χρονη που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, βρισκόταν σε παρακείμενη καφετέρια. Κάποια στιγμή, θέλησε να περάσει το δρόμο για να πάει προς το αυτοκίνητό της. Εκείνη τη στιγμή, όχημα που είχε κατεύθυνση προς Περαχώρα, έπεσε πάνω της με μεγάλη ταχύτητα και την τραυμάτισε. Είναι χαρακτηριστικό ότι η 70χρονη γυναίκα μετά τη σύγκρουση πετάχτηκε πάνω από το αυτοκίνητό της και έπεσε στο μπροστά μέρος του.

 

Η οδηγός του οχήματος που την παρέσυρε, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι περίπου 50 ετών, κάτοικος Λουτρακίου και αμέσως μετά το ατύχημα, εγκατέλειψε το θύμα και επιχείρησε να φύγει, ωστόσο, λίγα χιλιόμετρα παρακάτω, το αυτοκίνητό της, που είχε υποστεί ζημιές, ακινητοποιήθηκε.

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 50χρονη οδηγός του οχήματος, φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης. Μάλιστα, λίγα μέτρα πριν, είχε χτυπήσει και έναν οδηγό delicery, ο οποίος δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ο οδηγός delivery, κατάφερε να σηκωθεί, την ακολούθησε, είδε το ατύχημα με την 70χρονη γυναίκα και συνέχισε να την ακολουθεί.

 

Η 50χρονη, επιχείρησε να απομακρυνθεί από το σημείο και θα τα είχε καταφέρει, αν το αυτοκίνητό της δεν την "πρόδιδε" στον Περιφερειακό, στο ύψος της Εκκλησίας του Αγίου Φανουρίου. Ο delivery που την ακολουθούσε, ειδοποίησε την Αστυνομία για το σημείο που έχει ακινητοποιηθεί το όχημα και περίμενε εκεί μέχρι να φτάσουν οι άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου. Η 50χρονη συνελήφθη και βρίσκεται στο ΑΤ Λουτρακίου, μαζί με την ανήλικη κόρη της, η οποία ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο σε όλη τη διάρκεια της τρελής πορείας!

 

Δείτε την πορεία που ακολούθησε η 50χρονη από το σημείο που έγινε το τροχαίο, μέχρι που το όχημα σταμάτησε από μηχανική βλάβη που είχε προκληθεί εξαιτίας των 2 τροχαίων:

 

 

Δείτε φωτογραφίες από το όχημα που εμπλέκεται σε 2 τροχαία