Λουτράκι: Το Pepe Rosso είναι το νέο εστιατόριο της πόλης!

Το Pepe Rosso, άνοιξε και σας καλωσορίζει στον κόσμο της απόλαυσης. Άλλωστε, το φαγητό είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής. Και η απόλαυση αυτή, γίνεται μεγαλύτερη, όταν το φαγητό εκτός από ποιοτικό είναι και οικονομικό...

 

Το Pepe Rosso, είναι το νέο εστιατόριο της πόλης, λοιπόν. Βρίσκεται στην παραλία του Λουτρακίου, εκεί όπου από το 1971, βρισκόταν η πιτσαρία του Μουστάκα. Ακριβώς δίπλα στο Δημαρχείο Λουτρακίου. Ποσειδώνος και Ιάσωνος 2.

 

Ο νέος πλήρως ανακαινισμένος χώρος, σε κερδίζει από την πρώτη ματιά. Στο Pepe Rosso, μπορείς να απολαύσεις -εκτός από τη μαγική θέα- μοναδικές γεύσεις που θα δημιουργήσουν το τέλειο σκηνικό για μια αξέχαστη καλοκαιρινή νύχτα.

 

 

Μύδια αχνιστά, γαριδομακαρονάδα, ravioli con aragosta και ριζότο γαρίδας, αποτελούν μερικές από τις επιλογές του εστιατορίου σε ότι αφορά στα θαλασσινά, με έμφαση στην αδιαπραγμάτευτη άριστη ποιότητα των πρώτων υλών.

 

 

Η κουβέντα μας με τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού, μας έδωσε να καταλάβουμε πόσο αγάπη και φροντίδα έχουν βάλει σε αυτό που κάνουν. Αν και οι καιροί είναι δύσκολοι, το Pepe Rosso, δεσμεύεται να σηκώσει όσο ψηλότερα γίνεται τον πήχη της ποιότητας. 

 

 

Όσο για τους κρεατοφάγους; Είναι σίγουρο ότι θα μείνουν ευχαριστημένοι. Και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς όταν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε πιάτα όπως μοσχαρίσια φιλέτα με σάλτσα μαδέρα, φιλέτο Rib Eye, σνίτσελ χοιρινό μιλανέζε. Βέβαια, αν είστε έτοιμοι για απολαύσεις παραδοσιακές, παραγγείλτε το ζουμερό και παραδοσιακό μπιφτέκι σχάρας με σπαγγέτι και κόκκινη λαχταριστή σάλτσα. Θα μας θυμηθείτε...

 

Φυσικά, από το menu δεν θα μπορούσε να λείπει η πίτσα. Με φρέσκα υλικά και αρκετούς γευστικούς συνδυασμούς που θολώνουν την κρίση σου και σε οδηγούν σε βέβαιες παρασπονδίες, η pizza του Pepe Rosso, είναι πραγματικά ένας λόγος από μόνος του για να επισκεφτείς το μαγαζί.

 

 

Για το τέλος, οι γλυκές αμαρτίες. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε σοκολατόπιτα με παγωτό, τιραμισού και πανακότα. Η κόλαση, είναι εδώ!

 

Pepe Rosso

παραλία Λουτρακίου

Ποσειδώνος και Ιάσωνος 2 (δίπλα στο Δημαρχείο της πόλης)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2744066656

Facebook: https://www.facebook.com/PepeRossoLoutraki