Λουτράκι: Περιοδεία στην αγορά της πόλης από τους υποψήφιους Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κορινθίας (Εικόνες)

Την αγορά του Λουτρακίου επισκέφτηκαν το περασμένο Σάββατο, (29/4) οι υποψήφιες βουλεύτριες και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Κορινθία. Μαζί με κλιμάκιο της Οργάνωσης Μελών Λουτρακίου επισκέφτηκαν καταστήματα και επιχειρήσεις της πόλης, στην λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως.

 

Στην σχετική ανάρτηση αναφέρεται:

 

Το Σάββατο το απόγευμα μαζί με τις υποφήφιες βουλεύτριες ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κορινθίας Μαρία Θελερίτη, Έλενα Κονομόδη και Τζένη Σουκαρά και τους υποψήφιους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κορινθίας Γιώργο Τσόγκα και Γιώργο Ψυχογιό μοιράσαμε ενημερωτικό υλικό στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις του Λουτρακίου. Συνομιλήσαμε με τους συμπολίτες μας, εμπόρους, επιχειρηματίες και εργαζόμενους που μοιράστηκαν τους προβληματισμούς τους και την αγωνία τους για το αύριο, για την κρίση και την απουσία πραγματικού ενδιαφέροντος από την κυβέρνηση και ενημερώσαμε για το μετρημένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που προβλέπει:

 

​​• Θέσπιση αφορολόγητου στα 10.000 ευρώ για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους.

 

​​• Κατάργηση τέλους επιτηδεύματος.

 

​​• Ρύθμιση χρεών: Διαγραφή μέρους βασικής οφειλής χρεών που δημιουργήθηκαν στην υγειονομική κρίση και 120 δόσεις για την αποπληρωμή του υπολοίπου. Ένταξη στο σχήμα και όσων απώλεσαν τη ρύθμιση του 2019.

 

​​• Ακατάσχετος επαγγελματικός λογαριασμός.

 

​​• Νέος πτωχευτικός κώδικας – ολιστικό πλαίσιο διαχείρισης του ιδιωτικού χρέους με προστασία της πρώτης κατοικίας, της αγροτικής γης και της επαγγελματικής στέγης.

 

​​• Ενεργειακή Αναβάθμιση για Πολύ Μικρές και Μικρές Επιχειρήσεις, Αυτοαπασχολούμενους (Εξοικονομώ για Επιχειρήσεις).

 

​​• Ενίσχυση ρευστότητας για πολύ μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις με ανακατεύθυνση μέρους των δανείων του Ταμείου Ανάκαμψης προς την Αναπτυξιακή Τράπεζα.

 

​​• Μικροπιστώσεις για αυτοαπασχολούμενους και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

 

​​• Δημόσιος Πυλώνας στο τραπεζικό σύστημα.

 

Πως θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας; Με την πάταξη της αισχροκέρδειας, με τη φορολόγηση των υπερκερδών της ενέργειας, των τραπεζών και των διυλιστηρίων.

 

Έχουμε σχέδιο, έχουμε πρόγραμμα. Ξέρουμε, Θέλουμε και Μαζί Μπορούμε να υλοποιήσουμε για πρώτη φορά το Δικό μας πρόγραμμα. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ. ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ. ΔΙΚΑΙΑ.

 

Η λύση είναι μία, #δικαιοσύνη_παντού και πολιτική αλλαγή στις 21 Μαΐου!

 

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και φωτισμός

 

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και ποτό

 

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα

 

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και περίπτερο

 

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και ποτό

 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

 

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο

 

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και ποτό