Λουτράκι: Σε 24 ώρες βρέθηκε η λύση - Ανάσα στην αγορά

Μόλις πριν από 24 ώρες το loutraki365.gr, σας ενημέρωσε για το μεγάλο κανόνι στην αεροπορική εταιρεία Primera Air που ήταν πολύ πιθανό να προκαλέσει ντόμινο οικονομικών εξελίξεων στην αγορά του Λουτρακίου.

 

Κι όμως! Οι Σκανδιναβοί απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πόσο μπροστά είναι από τη χώρα μας, στην διαχείριση τέτοιων κρίσεων και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ.

 

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, τα Σκανδιναβικά τουριστικά γραφεία, κινήθηκαν με αστραπιαία ταχύτητα και μέσα σε 24 ώρες έκλεισαν νέα συμφωνία με την αεροπορική εταιρεία Orange, ώστε οι τουρίστες να επιστρέψουν με τη συγκεκριμένη εταιρεία στη χώρα τους.

 

Άμεσα, ενημέρωσαν όλους τους ξενοδόχους του Λουτρακίου, ότι δεν θα επηρρεαστούν οι κρατήσεις του Οκτωβρίου και τους ξεκαθάρισαν ότι το ίδιο θα ισχύσει και για τα συμβόλαια που υπάρχουν για το 2019!

 

Έτσι, οι ιδιοκτήτες των τουριστικών επιχειρήσεων του Λουτρακίου, που είναι δεδομένο ότι "έχασαν τον ύπνο τους" από την ανησυχία, βλέποντας την εξέλιξη αυτή, πήραν μια βαθιά ανάσα ανακούφισης.

 

Να σημειωθεί ότι τα πέντε ξενοδοχεία της πόλης του Λουτρακίου, που συνεργάζονταν με Σκανδιναβικά γραφεία, είχαν κρατήσεις μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, κάτι που μεταφράζεται σε περίπου 6.000 διανυκτερεύσεις και ένα ποσό άνω των 350.000 ευρώ!