Λουτράκι: Σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής των δύο νέων ισόπεδων κυκλικών κόμβων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την κατασκευή του έργου «Βελτίωση – συντήρηση της επαρχιακής οδού Λουτρακίου – Περαχώρας (ισόπεδοι κόμβοι – συμβολές οδών)», από τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

 

Στο σημείο κατασκευής των κυκλικών κόμβων παραβρέθηκαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Γκιώνης  και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας κ. Σωτήριος Πέρρας, οι οποίοι πραγματοποίησαν αυτοψία για την πορεία υλοποίησης του έργου που αλλάζει τις συνθήκες οδικής ασφάλειας και την αισθητική του τοπίου στην είσοδο της πόλης του Λουτρακίου που φιλοξενεί τέσσερεις μεγάλες και κυρίαρχες δραστηριότητες του τόπου όπως, το Κλειστό Γυμναστήριο Γ. Γαλανόπουλος, το Λύκειο Λουτρακίου, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου και το Δημοτικό στάδιο Λουτρακίου «Χρ. Θώδης».

 

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000,00€ χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη του έργου, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γκιώνης δήλωσε: «Η κατασκευή των δύο κόμβων αναμένεται να διαμορφώσει συνθήκες οδικής ασφάλειας και ομαλής διακίνησης της κυκλοφορίας σε σημεία όπου στο παρελθόν έχουν καταγραφεί πολλά ατυχήματα. Αλλάζουμε τον Δήμο μας, αποδίδοντας στους δημότες και τους επισκέπτες ασφαλείς, σύγχρονους και φιλικούς προς το περιβάλλον δημόσιους χώρους «.