Λουτράκι: Σκληρή μάχη για 4

Σε θέση μάχης βρίσκονται τα επιτελεία των υποψηφίων δημάρχων, καθώς σε λίγες ώρες λήγει η προθεσμία για την οριστική υποβολή των συνδυασμών και η επικύρωση των υποψηφιοτήτων στην Ηλεκτρονική Πύλη Υποψηφιοτήτων Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών...

 

Έως τις 23:59, οι συνδυασμοί που επιθυμούν να μετέχουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. Ως εκείνη την ώρα, πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η οριστική υποβολή των συνδυασμών και η επικύρωση των υποψηφιοτήτων στην Ηλεκτρονική Πύλη Υποψηφιοτήτων Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutraki365.gr, οι υποβληθέντες συνδυασμοί για τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, θα είναι 4, ενώ οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, όπως όλα δείχνουν θα ξεπερνούν τους 300.

 

Οι 4 συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών, αναμένεται να είναι η Παρέμβαση Πολιτών, με επικεφαλής τον Γιώργο Γκιώνη, η Δύναμη Δημιουργίας, με επικεφαλής τη Μαρία Πρωτοπαππά, η Επιλογή Ευθύνης - Ώρα για Δράση, με επικεφαλής τον Κωστή Ζερβό και η Λαϊκή Συσπείρωση, με επικεφαλής τον Μενέλαο Μενελάου.

 

Αναφορικά με τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, μέχρι στιγμής, δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας όλοι οι υποψήφιοι και έτσι, δεν έχει γίνει γνωστός ο συνολικός αριθμός των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων. Είναι ξεκάθαρο, όμως, ότι Γιώργος Γκιώνης και Μαρία Πρωτοπαππά, θα έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό υποψηφίων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κωστής Ζερβός θα έχει περίπου 60 υποψήφιους, ενώ η Λαϊκή Συσπείρωση, έναν αριθμό κοντά στους 40. Σε κάθε περίπτωση, όπως έχει ξαναγράψει το loutraki365.gr, ο αριθμός των υποψηφίων δεν μπορεί να είναι μικρότερος των 33 και μεγαλύτερος των 125.

 

Σε κάθε περίπτωση, σε περίπου 8 ώρες από τώρα θα γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό υποψηφίων που θα έχει ο κάθε συνδυασμός.