Λουτράκι: Συνεδριάζει εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή - Η προμήθεια πετρελαίου για το κολυμβητήριο ανάμεσα στα θέματα

Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση απευθύνει ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, η οποία καλείται να συνεδριάσει εκτάκτως αύριο Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στις 8:30π.μ., με τέσσερα θέματα προς συζήτηση στην ημερήσια διάταξη.

 

 

Διαβάστε ολόκληρη την πρόσκληση: 

 

 

Προς 

 

Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

 

 

Θέμα: Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση

 

 

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (Ιάσωνος & Εθν. Αντιστάσεως) την 15η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:30 π.μ  για την συζήτηση και λήψη απόφασης επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

 

1. Εισήγηση επί της 5ης μερικής αναμόρφωσης του δημοτικού προϋπολογισμού έτους 2018.

 

2. Έγκριση ή μη του 2ου πρακτικού της Αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου για την εκτέλεση της προμήθειας μηχανολογικού εξοπλισμού με χρηματοδοτική μίσθωση (leasing) διάρκειας πέντε ετών (Αρίθ. Μελ. 58/2017).

 

3. Απευθείας ανάθεση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος υπηρεσιών – προμηθειών για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στον Δήμο μας από έντονα καιρικά φαινόμενα.

 

4. Απευθείας ανάθεση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος της προμήθειας πετρελαίου κίνησης για την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου, προκειμένου να ολοκληρωθούν άμεσα οι σχετικές διαδικασίες και να εξασφαλιστεί η εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του Δήμου.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ                                                                               Ο Πρόεδρος

 

Συμβούλια Δημοτικών Κοινοτήτων &                                        Γκιώνης Αλκ. Γεώργιος

 

Τοπικής Κοινότητας                                                                           Δήμαρχος