Λουτράκι: Τελεσίγραφο Δ. Πρωτονοτάριου - "Όποιος χρωστάει, θα του κόβουμε το νερό"

«Από σήμερα ξεκίνησαν τα συνεργεία της ΔΕΥΑΛ, να κόβουν νερά. Όποιος χρωστάει χρήματα, το νερό θα κόβεται». Αυτό ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του προέδρου της ΔΕΥΑΛ - Αγ.Θ. Δημήτρη Πρωτονοτάριου, ο οποίος ερωτήθηκε σχετικά από τη Μαρία Πρωτοπαππά, στο Δημοτικό Συμβούλιο που είναι σε εξέλιξη, σχετικά με τα ταμειακά διαθθέσιμα της Δημοτικής Εταιρείας Ύδρευσης - Αποχέτευσης.

 

"Σήμερα το πρωί, στα ταμεία της ΔΕΥΑΛ, υπήρχαν 275.000 ευρώ. Από αυτά, θα πληρώσουμε 50.000 ευρώ σε ΦΠΑ για την τηλεμετρία, έχουμε 2 λογαριασμούς ρεύματος και πολλά άλλα. Αυτή τη στιγμή όμως στα ταμεία της ΔΕΥΑΛ υπάρχουν 275.000 ευρώ".

 

"Η ΔΕΥΑΛ δεν χρωστάει σε κανέναν προμηθευτή ούτε ένα ευρώ. Μας χρωστάνε άπειρα χρήματα, δεν χρωστάμε σε κανέναν, κυρία Πρωτοπαππά", απάντησε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ σε σχετική ερώτηση της επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού "Δύναμη Δημιουργίας" και τόνισε ότι "Από σήμερα ξεκίνησαν να κόβουν νερά. Όποιος χρωστάει χρήματα στη ΔΕΥΑΛ, το νερό θα κόβεται. Από σήμερα έχουν βγει όλα τα συνεργεία, ξεκινήσαμε από τα 1500 ευρώ χρέος και πάνω και κόβαμε νερά. Όποιος χρωστάει, το νερό θα ταπώνεται και θα κόβεται. Δεν μπορούσα να το κάνω νωρίτερα λόγω του κορονοϊού, τώρα μπορώ να το κάνω. Θα πληρώσουν όλοι. Είτε είναι ξενοδοχεία, είτε καταστήματα είτε δημότες".