Λουτράκι: Το... τελεσίγραφο της αντιπολίτευσης στον Γιώργο Γκιώνη

"Τα επόμενα δημοτικά συμβούλια θα γίνουν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, κεκλεισμένων των θυρών και όχι μέσω τηλεδιάσκεψης". Αυτή ήταν η πρόταση που κατέθεσε σύσσωμη η αντιπολίτευση, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, κατά τη διάρκεια της χθεσινής (Κυριακή 21 Ιουνίου) συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκλογής του μέλους της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου, που θα αντικαταστήσει την προσφάτως παραιτηθείσα, Κασιανή Κόντη.

 

Μάλιστα, όπως ξεκαθαρίστηκε και από τους 5 επικεφαλής των παρατάξεων που συμμετείχαν στη χθεσινή συνεδρίαση (Πρωτοπαππά, Λογοθέτης, Καραπανάγος, Βασιλείου, Ζερβός), μέχρι να γίνει δεκτό το αίτημά τους θα απέχουν από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αρχής γενομένης από την Τρίτη 23 Ιουνίου, ημέρα που έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του Δ.Σ., μέσω τηλεδιάσκεψης.

 

Άλλωστε, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά τα μέλη της αντιπολίτευσης, πολλοί δήμοι έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν τις συνεδριάσεις τους στις αίθουσες των δημοτικών συμβουλίων, αλλά χωρίς την παρουσία κόσμου, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας για την εξάπλωση του κορονοϊού.