Λουτράκι: Τέλος ο Φίλιππας Θυμής από πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου - Το φαβορί για να τον αντικαταστήσει

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν στη σύνθεση του Δημοτικού Συμβοουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, ο Φίλιππας Θυμής αναμένται να αποτελέσει παρελθόν από τη θέση του προέδρου...

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο Φίλιππας Θυμής, ο οποίος συμπλήρωσε 2 χρόνια στη συγκεκριμένη θέση, φέρεται να ζήτησε την αντικατάστασή του από το Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη, αίτημα που ο τελευταίος έκανε αποδεκτό. Έτσι, την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 10:30 π.μ. που είναι προγραμματισμένο το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο της νέας χρονιάς (και μάλιστα δια ζώσης), αναμένεται να γίνει γνωστή η αλλαγή στο πρόσωπο του προέδρου.

 

Αναφορικά με το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει, όλα δείχνουν ότι πιθανότατα θα είναι γένους θηλυκού, καθώς το μεγάλο φαβορί για τη θέση του προέδρου είναι η Σωτηρία Κορδαλή. Η μέχρι και σήμερα πρόεδρος της ΔοΚοΠΑΠ ‘’Μεριμνα’’, φαίνεται ότι είναι η εκλεκτή του Γιώργου Γκιώνη για τη συγκεκριμένη θέση αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Παράλληλα, τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, φαίνεται ότι διεκδικεί με αξιώσεις, ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού της Μαρίας Πρωτοπαππά "Δύναμη Δημιουργίας", Παναγιώτης Πέτρου. Ωστόσο, επειδή οι θέσεις αναμένεται να προκύψουν ύστερα από ψηφοφορία μεταξύ των συμβούλων, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο.

 

Επισημαίνεται, ότι τόσο η θέση του προέδρου, όσο και της ΔοΚοΠΑΠ ‘’Μεριμνα’’ είναι έμμισθες.