Λουτράκι: Τι ώρα θα γίνει η μαθητική παρέλαση

Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων σας προσκαλεί στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για τον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου της «28ης Οκτωβρίου 1940...

 

 

Ώρα  7:30 - Κωδωνοκρουσίες - Εωθινό με συμμετοχή της Φιλαρμονικής. 

 

Ώρα 07:45 - Έπαρση της Σημαίας στην κεντρική Πλατεία Λουτρακίου με συμμετοχή τιμητικού αποσπάσματος της Σχολής Μηχανικού και της Φιλαρμονικής του Δήμου.

 

Ώρα  09:45 - Προσέλευση Επισήμων στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου με συμμετοχή της Φιλαρμονικής.

 

Ώρα 10:00 - Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου.

 

Εκφώνηση Πανηγυρικού της Ημέρας από την εκπαιδευτικό του  Γυμνασίου Λουτρακίου κα Παπουτσή Βασιλική.

 

Στην Δοξολογία καλούνται να παραστούν:

 

Οι Πολιτικές, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές, οι Διοικήσεις των Ν.Π.Δ.Δ., τα Συμβούλια Αποστράτων και Εφέδρων Αξιωματικών, Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου και Πολεμιστών, τα Σχολεία και οι Διοικήσεις Σωματείων και Τοπικών Φορέων και Αντιπρόσωποι Ενώσεων Τοπικού ή Πανελλήνιου χαρακτήρα, με τις Σημαίες και τα Λάβαρα τους, καθώς και ο Λαός της πόλης.

 

Ώρα  11:15

 

Μετά το τέλος της Δοξολογίας θα γίνει Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο και κατάθεση στεφάνων από τις Πολιτικές, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές της πόλης, τους Συλλόγους, τα Σχολεία κ.λ.π. 

Ακολούθως, θα τηρηθεί ενός (1) λεπτού σιγή στη μνήμη των ενδόξων νεκρών μας.

 

Ώρα 11:30

Θα γίνει παρέλαση προ των επισήμων, στην Κεντρική Λεωφόρο Λουτρακίου, των Σχολείων, Οδηγών Προσκόπων, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου. Άξων της παρέλασης, η Κεντρική Λεωφόρος, από το ύψος του κινηματογράφου «ΗΛΕΚΤΡΑ» προς τον χώρο των επισήμων, έμπροσθεν του ξενοδοχείου «ΕΞΕΛΣΙΟΡ», μέχρι το χώρο του Δημαρχείου.

 

Ώρα  17:20 - Υποστολή της Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία.

              

Τα Εκκλησιαστικά θα ρυθμίσει ο υπεύθυνος του Ιερού Ναού, τα της Στρατιωτικής Παράταξης οι Αρμόδιες Στρατιωτικές Αρχές και τα της Τάξης η Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου.

 

 

Τελετάρχες: Παπασωτηρίου Χριστίνα- Γκιώνη Ειρήνη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ