Λουτράκι: Τι "παίζει" την Παρασκευή στο Hashtag;

Με μία πληθώρα επιλογών στη νύχτα, με το πορτοφόλι σου να μην αντέχει άπειρες εξόδους την εβδομάδα και με τη διάθεση να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου, αυτό που ψάχνεις σε κάθε σου έξοδο είναι εκείνο το στοιχείο που θα κάνει την διαφορά. Εκείνο που θα σε κάνει να αποκτήσεις ένα νέο στέκι, να υποκλιθείς σε έναν dj ή να χορέψεις υπό τους ήχους μιας μπάντας.

 

 

Κι αυτό που θα γίνει την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στο Hashtag, έχει αυτό το κάτι παραπάνω. Αυτό που θα σε κάνει να περάσεις "για να δεις τι παίζει". Και μόλις δεις, θα κάτσεις. Θα παραγγείλεις το ποτό ή το coctail σου και θα δεις ότι σύντομα, σχεδόν χωρίς να το καταλάβεις, θα έχεις γίνει ένα με το μαγαζί και θα χορεύεις στο ρυθμό της μουσικής.

 

 

 

 

Τα παιδιά που έχουν το μαγαζί, ο Γιάννης και η Μαρία, άκουσαν (επιτέλους) τους θαμώνες τους που ζητούσαν εδώ και καιρό να κάνουν μια live βραδιά στο Hashtag και αποφάσισαν να το κάνουν πράξη.

 

 

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στις 22:00, το Hashtag δημιουργεί μαζί με τους ταλαντούχους Κατερίνα Κεχαγιά, Δημήτρη Παραρά & Βασίλη Κλειδωνάρη, ένα σκηνικό που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και σε προκαλεί να συμμετέχεις.

 

 

 

 

 

 

Το μουσικό menu περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα: Από έντεχνα, μέχρι λαϊκά και από pop, μέχρι διασκευές ξένων και ελληνικών επιτυχιών, πάντα «σερβιρισμένες» με ξεχωριστό τρόπο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Και κάτι ακόμα: Μπορεί, ως κάτοικος του Λουτρακίου, να μην εκτιμάς και τόσο πολύ αυτή την απεριόριστη ελευθερία που χαρίζει στα μάτια και την ψυχή, η θέα στη θάλασσα, διότι την έχεις συνηθίσει. Αλλά πραγματικά, μπορείς να φανταστείς ιδανικότερο σκηνικό για να πίνεις τα cocktail σου;

 

 

Hashtag

 

Ποσειδώνος 43 
Για κρατήσεις: 27440-65444

 

 

 

Οι φωτογραφίες είναι από το citynight.gr