Λουτράκι: Τι θα γίνει με το 1 εκατομμύριο δολάρια του Καζίνο;

Κοινό Δελτίο Τύπου εξέδωσαν πριν από λίγο οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων "Με τους Πολίτες Μπροστά", "Ώρα για Δράση" και "Επιλογή Ευθύνης", θέτοντας ερωτήματα με αποδέκτη το Δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και πρόεδρο της Τουριστικής, Γιώργο Γκιώνη. Τα ερωτήματά τους, είχαν να κάνουν σχετικά με το αν καταβλήθηκε το ελάχιστο έγγυημένο εισόδημα του 1.000.000 δολαρίων για το 2021...

 

Αναλυτικά:

 

Την Δευτέρα 4/1/2021, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ζητήσαμε από τον Πρόεδρο της Τουριστικής να μας γνωρίσει αν το ελάχιστο έγγυημένο εισόδημα του 1.000.000 δολαρίων για το 2021 έχει καταβληθεί ως όφειλε στις 2/1/2021.

 

Μέχρι και σήμερα Σάββατο 9/1/2021 δεν έχουμε , ως συνήθως, καμία απάντηση.

 

Καταγγέλουμε τον πρόεδρο της Τουριστικής και δήμαρχο Γ. Γκιώνη για την απαξιωτική του στάση απέναντι στην αντιπολίτευση και την ελλιπή άσκηση των καθηκόντων του. Είναι τουλάχιστον ύποπτο και προκαλεί εύλογες απορίες η στάση του προέδρου της Τουριστικής, ειδικά αυτές τις ώρες, εν μέσω μιάς διαπραγμάτευσης με τους εταίρους μας, η οποία εξελίσσεται σε παρωδία.

 

Καλούμε τον όμιλο Κόμερ να καταθέσει σήμερα στον λογαριασμό της Τουριστικής το 1.000.000 δολάρια όπως υποχρεούται. Σε αντίθετη περίπτωση ο δήμαρχος και πρόεδρος της τουριστικής εντέλεται, στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων του, να προβεί όλες τις νόμιμες ενέργειες για την καταβολή του ποσού.

 

Επιτέλους κ. Γκιώνη, αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και προστατεύστε τα συμφέροντα της Δημοτικής Επιχείρησης!

 

Οι επικεφαλής των παρατάξεων

 

«Με τους πολίτες Μπροστά» Κ. Λογοθέτης
«Επιλογή Ευθύνης» Κ. Ζερβός
«Ωρα Για Δράση» Δ. Βασιλείου