Λουτράκι: Τίτλοι τέλους! Διεγράφη ο Θανάσης Μουζάκης από το συνδυασμό του Κώστα Λογοθέτη

Την διαγραφή του δημοτικού του συμβούλου, Θανάση Μουζάκη, αποφάσισε σήμερα Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού "Με τους Πολίτες Μπροστά", Κώστας Λογοθέτης.

 

Αποτελούσε κοινό μυστικό το τελευταίο διάστημα. Οι σχέσεις των 2 ανδρών, δεν περνούσαν και την καλύτερή τους πολιτική φάση! Και σήμερα, μπήκαν οι τίτλοι τέλους μετά από 11 χρόνια κοινής πολιτικής πορείας.

 

Επισήμως, ο Θανάσης Μουζάκης, δεν έχει διαγραφεί ακόμα, αφού η διαδικασία διαγραφής που ακολούθησε ο Κώστας Λογοθέτης, δεν είναι ολοκληρωμένη και έχει λάθη, ωστόσο αυτό αναμένεται να διευθετηθεί μέχρι αύριο πιθανότατα. 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutraki365.gr, ο Κώστας Λογοθέτης, απέστειλε σήμερα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Φίλιππα Θυμή, email, με το οποίο γνωστοποιεί την απόφασή του περί διαγραφής του Θανάση Μουζάκη: "Κύριε Πρόεδρε, σας ενημερώνω ότι ο Κύριος Μουζάκης Αθανάσιος δεν ανήκει στην ομάδα των συμβούλων της παράταξης "Με τους Πολίτες Μπροστά", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω email. Ωστόσο, βάσει κανονισμού για τη διαγραφή ενός συμβούλου, δεν αρκεί μόνο η απόφαση του επικεφαλής, καθώς απαιτείται η συναίνεση της πλειοψηφίας των δύο τρίτων των μελών του συνδυασμού. Οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι του Κώστα Λογοθέτη, δεν είχαν υπογράψει τη διαγραφή του Θανάση Μουζάκη και έτσι αυτή δεν θεωρείται ακόμα επισήμως έγκυρη.

 

Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι η πολιτική απόφαση του Κώστα Λογοθέτη έχει ληφθεί και ο Θανάσης Μουζάκης, θεωρείται πλέον ξένο σώμα για το συνδυασμό "Με τους Πολίτες Μπροστά".

 

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Θανάσης Μουζάκης, είναι πλέον ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και η δημοτική παράταξη "Με τους Πολίτες Μπροστά" μένει με τον επικεφαλής και άλλους 2 δημοτικούς συμβούλους.