Λουτράκι: Τους χώρισαν την τελευταία στιγμή - Παραλίγο άγριο ξύλο στο Δημοτικό Συμβούλιο (Εικόνες)

Για άλλη μια φορά το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, πήγε να μετατραπεί σε ρινγκ...

 

Σκηνές απείρου κάλους, έλαβαν χώρα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020. Όλα ξεκίνησαν όταν το λόγο είχε ο αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, Σπύρος Ράτης, ο οποίος έκανε φραστική επίθεση σε Μαρία Πρωτοπαππά και Θανάση Γεωργίου, με αφορμή μερικά δένδρα που κόπηκαν στους Αγίους Θεοδώρους. Η επικεφαλής και ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού "Δύναμη Δημιουργίας", ισχυρίζονταν ότι η κοπή τους ήταν παράνομη, ενώ από την άλλη, ο αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, υπεραμύνθηκε της απόφασής του, διαβάζοντας έγγραφο της Υπηρεσίας που ανέφερε ότι η κοπή τους ήταν απαραίτητη για την συνέχεια του έργου που αφορούσε σε αντιπλυμμηρικά έργα..

 

Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των τριών δημοτικών συμβούλων με τον Σπύρο Ράτη να βγαίνει εκτός εαυτού, να χτυπάει τα έδρανα και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να διακόπτει τη συνεδρίαση.

 

Στη συνέχεια και ενώ τα μικρόφωνα είναι κλειστά, ο επικεφαλής του συνδυασμού Αλλάζουμε Μαζί "Γιάννης Καραπανάγος" κάτι αναφέρει στον πρόεδρο, ο οποίος γίνεται έξαλλος και κατευθύνεται προς το μέρος του. Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, το επεισόδιο προς στιγμήν φαίνεται ότι αποφεύγεται. Δευτερόλεπτα μετά, φαίνεται ότι τελικά υπάρχει συνέχεια..

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Φίλιππας Θυμής, φέρεται να είπε στον Γιάννη Καραπανάγο "Τι να περιμένει κανείς από έναν μπάτσο σαν εσένα;". Η φράση αυτή που φέρεται να είπε ο πρόεδρος, λειτούργησε σαν κόκκινο πανί για τον Γιάννη Καραπανάγο, ο οποίος βγήκε εκτός εαυτού.

 

Στη συνέχεια, το Δημοτικό Συμβούλιο διεκόπη οριστικά.

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ