Λουτράκι: Βήμα - βήμα οι κινήσεις του "χασάπη" που κατακρεούργησε την Ουκρανή και το φαρμακοποιό

Η απόρριψη, του όπλισε το χέρι και αποφάσισε να φύγει από τη Μύκονο και να πάει στο Λουτράκι, όπου έγινε η σκιά της 43χρονης. Ήταν αδύνατο να δεχτεί ότι η 43χρονη γυναίκα που αγάπησε, προχώρησε στη ζωή της. Αυτή είναι η εκτίμηση των αστυνομικών που έχουν αναλάβει να φτάσουν στην άκρη του νήματος της διπλής, στυγερής δολοφονίας στο Λουτράκι.

 

Οι κινήσεις του δράστη βήμα προς βήμα

 

Ο δολοφόνος, φαίνεται ότι είχε φροντίσει για όλα…  Είναι χαρακτηριστικό, ότι ακόμα και το σημείο που άφησε το Yβριδικό αυτοκίνητο της Ουκρανής για να το κάψει στη συνέχεια, φαίνεται καλά μελετημένο. Το φυσικό λοφάκι που υπάρχει στην περιοχή, εμποδίζει την οπτική επαφή του οχήματος από το δρόμο. Έτσι, θα έβαζε φωτιά στο αυτοκίνητο και θα απομακρυνόταν χωρίς κανείς να δει τις φλόγες. 

 

 


Το πλαστικό δεν έχει καεί. Ο δράστης πιθανώς άνοιξε το ντεπόζιτο, έβαλε εκεί ένα κομμάτι ύφασμα και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά.

 

Όμως, εκείνη την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, πρώην δημοτική σύμβουλος που είχε πάει για ψάρεμα με τη βάρκα της στην περιοχή, άκουσε την έκρηξη, είδε τη φωτιά και ενημέρωσε άμεσα τον Αντιδήμαρχο, Τάσο Σακελλαρίου. Ο Αντιδήμαρχος, ο οποίος βρισκόταν σε παραλιακό μαγαζί του Λουτρακίου, είδε από εκεί το φλεγόμενο όχημα και ειδοποίησε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κώστα Παντελέου και τη Πυροσβεστική. Λίγη ώρα μετά, η Πυροσβεστική έφτασε στο σημείο και έσβησε τη φωτιά. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, προκειμένου να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη του οχήματος. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, η Αστυνομία μαθαίνει ότι το αυτοκίνητο ανήκει στη 43χρονη Ουκρανή μασέζ. Άμεσα, στήνεται μια μικρή επιχείρηση για τον εντοπισμό της, με τις έρευνες να στρέφονται κυρίως στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο. Η Αστυνομία, υπέθεσε ότι στο διπλανό γκρεμό είναι πιθανό, να βρουν τη 43χρονη. Ψάχνουν όλη νύχτα, όμως, δεν βρίσκουν τίποτα.

 

Την επόμενη ημέρα, η Αστυνομία και μια φίλη της 43χρονης, φτάνουν στο σπίτι της άτυχης Ουκρανής στο Φλάμπουρο, προκειμένου να διαπιστώσουν μήπως βρίσκεται εκεί. Χτυπούν την πόρτα, αλλά δεν παίρνουν απάντηση. Και ενώ ήταν έτοιμοι να απομακρυνθούν από το σημείο, η φίλη της 43χρονης, βλέπει αίμα να τρέχει από την πόρτα. Στις 16:15 της Κυριακής 11 Οκτωβρίου, ο εισαγγελέας, δίνει την άδεια στην Αστυνομία να εισέλθει στο σπίτι, με τους Αστυνομικούς να αντικρύζουν το αποτρόπαιο θέαμα.

 

 

Τι έδειξε η νεκροψία νεκροτομή

 

Με πρωτοφανή μανία επιτέθηκε στα θύματά του ο «χασάπης» που κατακρεούργησε την 45χρονη Φωτεινή και τον 42χρονο φαρμακοποιό Ιωάννη Ζωνίτσα στο Λουτράκι, όπως έδειξε η νεκροτομή που έγινε από τον ιατροδικαστή Νίκο Κωτακίδη.

 

Το ζευγάρι δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει όταν ο δολοφόνος όρμησε εναντίον τους σαν «μηχανή θανάτου» κραδαίνοντας ένα τσεκούρι ή μπαλτά. Με αυτό χτύπησε δύο φορές στο κεφάλι τον 42χρονο διαλύοντάς του το κρανίο σε βαθμό που δεν αναγνωριζόταν! Στη συνέχεια, τον χτύπησε στην καρδιά, αποτελειώνοντάς τον.

 

Έπειτα, στράφηκε στην Ουκρανή μασέζ που παρακολουθούσε την σκηνή παγωμένη από τον τρόμο. Προσπάθησε να την χτυπήσει στο κεφάλι, αλλά αστόχησε και το όπλο του εγκλήματος την χτύπησε στην κλείδα, σπάζοντάς την. Και ενώ η άτυχη γυναίκα ούρλιαζε από τον πόνο, ξέσπασε όλο το μένος του χτυπώντας την με το κοφτερό αντικείμενο τρεις φορές στο κρανίο. Φαίνεται, όμως, ότι τα χτυπήματα δεν ήταν καίρια, γιατί με ένα ακόμη πιο δυνατό της έκοψε την καρωτίδα!

 

Διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος με το αυτοκίνητο της 43χρονης, αφού πρώτα κλείδωσε την εξώπορτα με κλειδί και (πιθανώς) έβαλε λουκέτο στην καγκελόπορτα της περίφραξης. Είναι πιθανό ωστόσο, είτε να πήδηξε την καγκελόπορτα είτε να πέρασε από ένα άνοιγμα που υπάρχει ανάμεσα στην καγκελόπορτα και τους βράχους. 

 

 

Στη συνέχεια, πήγε με το Υβριδικό αυτοκίνητο της 43χρονης στην περιοχή Βηθλεέμ. Παραμένει άγνωστο αν εκεί, είχε αφήσει το δικό του, με το οποίο έφυγε στη συνέχεια. Έβγαλε τα ματωμένα ρούχα του και τα άφησε να καούν μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο πυρπόλησε για να εξαφανίσει τα ίχνη του. Έτσι εξηγούνται και τα υπολείμματα από υφάσματα που βρέθηκαν μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

 

 

Άγνωστο, ωστόσο, είναι τι απέγιναν τα κινητά τηλέφωνα των δύο θυμάτων που δεν βρέθηκαν και εκτιμάται ότι τα πήρε μαζί του ο δολοφόνος, ίσως επειδή τους είχε στείλει απειλητικά μηνύματα και θέλησε να τα εξαφανίσει! Αυτό είναι ίσως άλλο ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει ότι ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για το φρικτό φονικό είναι ο 45χρονος Αλβανός πρώην σύντροφος της Φωτεινής- Svitlana, με κίνητρο την αφόρητη ζήλια και το πάθος του για την Ουκρανή μασέζ, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες ότι δεν αποδεχόταν τον χωρισμό τους. Μάλιστα, άτομα από το περιβάλλον της 45χρονης κατέθεσαν ότι η ίδια τους είχε εκμυστηρευτεί πως φοβόταν τον βίαιο χαρακτήρα του. Ωστόσο, ουδέποτε είχε κάνει καταγγελία στην Αστυνομία.

 

Οι αστυνομικοί αναζητούν παντού τον σεσημασμένο για ληστείες και ναρκωτικά Αλβανό και έχουν στείλει φωτογραφίες του σε όλα τα σημεία εξόδου από την χώρα. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής, δεν έχουν καταφέρει να βρουν κάποιο ίχνος του και φοβούνται ότι στο διάστημα των 16 ωρών που μεσολάβησε από την κατάσβεση της φωτιάς στο αυτοκίνητο της γυναίκας ως την ανεύρεση των πτωμάτων, ίσως πρόλαβε να διαφύγει στην πατρίδα του.