Μάγεψαν το κοινό του Λουτρακίου τα παιδικά και το εφηβικό τμήμα του Ίβυκου (Εικόνες)

Η παράσταση παραδοσιακών χορών, από διάφορα μέρη της Χώρας μας, των παιδικών τμημάτων του Συνδέσμου Λουτρακιωτών - Περαχωριτών "Ο ΙΒΥΚΟΣ'', με τη συμμετοχή του εφηβικού τμήματος, πραγματοποιήθηκε στο Β’ Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου, τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 και συγκέντρωσε τα πλέον ευμενή σχόλια...

 

Χοροδιδάσκαλος των παιδικών τμημάτων είναι η κα Μαρία Μπάκου, ενώ του εφηβικού τμήματος ο κ. Δημήτρης Μπάκος.

 

 

Οι μικροί χορευτές αλλά και οι έφηβοι, ντυμένοι με παραδοσιακές ενδυμασίες της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής Ελλάδας, που επιμελήθηκε ο κ. Νίκος Δοσαράς, ξετύλιξαν, με θάρρος και υπερηφάνεια,  τις ικανότητές τους, ως επαγγελματίες χορευτές. Παράλληλα, προκάλεσαν τον ενθουσιασμό του κοινού που είχε κατακλύσει την εξέδρα του προαύλιου χώρου του σχολείου, απέσπασαν παρατεταμένα χειροκροτήματα και επιβεβαίωσαν ότι είναι άξιοι συνεχιστές του έργου του Συλλόγου.

 

 

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννης Κακούρος, συντόνισε η Αντιπρόεδρος κα Γιούλη Σεραφείμ, ενώ μεγάλη η προσφορά της Γραμματέως κας Έλλης Μάντζιου, ως υπεύθυνη ιματιοθήκης και των κυριών Μαργαρίτας Αλεξίου και Μαρίας Τσομπανάκου στην προετοιμασία των τμημάτων.

 

 

Παρέστησαν η Ειδική Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας Ιωάννα Κασίμη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κωστής Ζερβός και Γιάννης Γλυκοφρύδης, καθώς και ο Γιάννης Καραπανάγος.

 

 

Συγχαρητήρια στα παιδιά των χορευτικών τμημάτων που προσδίδουν νότα αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον, που να εμπνέεται από το παρελθόν και το παρόν, καθώς και στους χοροδιδάσκαλους του Συλλόγου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: karapanagos.blogspot.com