Μάχες για άνοδο και παραμονή στη Β' ΕΠΣ Κορινθίας

Με τις αναμετρήσεις της 26ηςαγωνιστικής συνεχίζεται το απόγευμα της Κυριακής (16:30), το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας. Και ενώ ο ΠΑΣ Κλένια έχει εξασφαλίσει την άνοδό του στην Α΄ κατηγορία, η αγωνία συνεχίζεται για τέσσερες ομάδες που διεκδικούν ακόμα δύο «εισιτήρια» ανόδου. 
 
 

 

 
 

 Οι ομάδες αυτές είναι  οι Άγιοι Θεόδωροι, ο Σαρωνικός Γαλατακίου , ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου και ο Ολυμπιακός Λουτρακίου.  Στους Κυριακάτικους αγώνες ο ΠΑΣ Κλένια αγωνίζεται εκτός έδρας, με την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου , μία ομάδα που θέλει πάση θυσία «τρίποντο» για να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία, όπως το αναζητά και η Θύελλα Κάτω Διμηνιού που αγωνίζεται , στο Ξυλόκαστρο , κόντρα στον αδιάφορο Πανευρωστινιακό. 

 

Στους Αγίους Θεοδώρους η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τη ομάδα των Ταρσινών, ενώ ο Ποσειδών Κυράς Βρύσης, στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» μάχεται με τον Σαρωνικό Γαλατακίου.   

 

 
 
Στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την Περαχώρα, σε αγώνα που θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το GREEKRADIO WEB CHANNEL, ενώ στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» Δερβενίου, η Λυκοποριά υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λουτρακίου. 

 

 
Τέλος ο Κύψελος αγωνίζεται στην Κόρινθο με το Φωκά Αρχαίων Κλεωνών και στο Ζευγολατιό , ο Αρης Βοχαϊκού με τον Αστέρα Κοριίνθου.
 

 

 

Η 26η αγωνιστική

 

Πανευρωστινιακός

 

-
Θύελλα Κ. Διμηνιού

 

ΑΟ Λυκοποριάς

 

-
ΣΦΛ Ολυμπιακός

 

 

Αγ. Θεόδωροι

 

-

 

Ταρσινά '97

 

ΠΑΣ Κύψελος

 

-
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών

 

Ποσειδών Κ. Βρύσης

 

-
Σαρωνικός Γαλατακίου

 

 

Ατρόμητος Χιλιομοδίου

 

-

 

ΑΟ Περαχώρας

 

 

Πρόοδος Αγ. Βασιλείου

 

-

 

ΠΑΣ Κλένια

 

 

Άρης Βοχαϊκού

 

-

 

Αστέρας Κορίνθου