Mαρία Μενούνος: Το δύσκολο ταξίδι στη μητρότητα και το ευτυχισμένο τέλος

Η Μαρία Μενούνος, η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια, δημοσιογράφος και ηθοποιός, προσπαθεί εδώ και αρκετά χρόνια να γίνει μητέρα και τελικά τα κατάφερε.

 

Αφού έδωσε μάχη με έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο το 2017 και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, η Μενούνος ήταν πάντα ανοιχτή για το ταξίδι της προς τη δημιουργία οικογένειας, μοιραζόμενη τους αγώνες και τους θριάμβους της με το κοινό.

 

 

SPL5242044_002

 

Το δύσκολο ταξίδι

 

 

Η Μενούνος έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για τους αγώνες της με την υπογονιμότητα και έχει σταθεί στο πλευρό κι άλλων γυναικών που αντιμετώπισαν παρόμοιες προκλήσεις. Έχει μοιραστεί τις εμπειρίες της με την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) και άλλες θεραπείες γονιμότητας και έχει ενθαρρύνει άλλες γυναίκες να αναζητήσουν τη βοήθεια που χρειάζονται για να δημιουργήσουν οικογένεια.

 

Σε μια προσπάθεια να αυξήσει τις πιθανότητες να μείνει έγκυος, η Μενούνος είχε κάνει μια σειρά από αλλαγές στον τρόπο ζωής της. Είχε υιοθετήσει μια πιο υγιεινή διατροφή και έκανε μια συντονισμένη προσπάθεια να μειώσει το άγχος και να αυξήσει τη συνολική της ευεξία. Δεν δίστασε μάλιστα να μοιραστεί κάθε διαδικασία, όπως η χρήση βελονισμού και άλλων ιατρικών αλλά και εναλλακτικών θεραπειών για να βοηθήσει στην ενίσχυση της γονιμότητάς της.

 

Η Μενούνος είχε αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της και το συναισθηματικό τίμημα που είχε επιφέρει η πορεία της προς την εγκυμοσύνη στην ίδια και στον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο. Ήταν πολύ ειλικρινής σχετικά με τα σκαμπανεβάσματα της διαδικασίας και ενθάρρυνε άλλα ζευγάρια που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί, να αναζητήσουν υποστήριξη από τους φίλους, την οικογένεια και τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης.

 

 

shutterstock_1414251065

 

O άντρας της ζωής της

 

Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Οι δυο τους είναι μαζί περίπου δύο δεκαετίες και έχουν δημιουργήσει έναν ισχυρό δεσμό που έχει αντέξει στον χρόνο.

 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του 1990, όταν η Μενούνος ήταν φοιτήτρια και ο Αντεργκάρο εργαζόταν στη βιομηχανία του θεάματος. Τους ένωσε η κοινή τους αγάπη για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και η φιλία τους μετατράπηκε γρήγορα σε ειδύλλιο.

 

Παρά τα σκαμπανεβάσματα που συχνά συνοδεύουν μία μακροχρόνια σχέση, η αγάπη τους συνέχισε να δυναμώνει. Το 2016, ο Αντεργκάρο έκανε πρόταση γάμου στη Μαρία κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής εκπομπής. Η πρόταση γάμου ήταν μεγάλη έκπληξη για τη Μενούνος και εκείνη είπε με δάκρυα το ναι.

 

 

 

Αμέσως μετά τον αρραβώνα τους, το ζευγάρι αντιμετώπισε αρκετές προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένης της μάχης της Μαρίας με έναν όγκο στον εγκέφαλο και το άγχος της οργάνωσης ενός γάμου. Ωστόσο, η αγάπη τους ο ένας για τον άλλον τους κράτησε δυνατούς και τελικά ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια όμορφη τελετή στην Ελλάδα το 2017.

 

Μετά τον γάμο τους, συνέχισαν να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον στην καριέρα τους. Η Μαρία Μενούνος έχει γίνει μία διάσημη δημοσιογράφος, φιλοξενώντας εκπομπές όπως το «Entertainment Tonight» και το «Extra», ενώ ο Αντεργκάρο έχει γράψει, σκηνοθετήσει και κάνει παραγωγή σε πολλά επιτυχημένα έργα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

 

shutterstock_351568292

 

Το ευτυχισμένο τέλος

 

Μετά από αμέτρητες δυσκολίες και 10 χρόνια προσπαθειών, η Μαρία Μενούνος σε λίγο καιρό θα κρατάει το πρώτο της παιδί στην αγκαλιά της. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια δημοσιοποίησε τα νέα σε συνέντευξή της στο People, αλλά και μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

 

«Μετά από μια δεκαετία που δοκιμάσαμε τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε ένα μωρό. Ο Κέβιν, ο μπαμπάς μου κι εγώ είμαι πέρα από ενθουσιασμένοι για αυτή τη ζωή μου έρχεται στη ζωή μας. Μια ευλογία» δήλωσε η Μαρία Μενούνος.

 

shutterstock_620299292

 

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε ότι το παιδί θα το φέρει στον κόσμο παρένθετη μητέα, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τη χαρά της που θα γίνει μητέρα.

 

Μεταξύ άλλων, έγραψε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μοιραζόμαστε ότι επιτέλους θα γίνουμε γονείς! Ευχαριστούμε την απίστευτα γενναιόδωρη παρένθετη μητέρα και την οικογένειά της για αυτήν την ευλογία! Και τέλος, ξέρω ότι η μαμά μου είχε ένα φλιτζάνι ελληνικό καφέ και είπε ότι ήρθε η ώρα. Νιώθουμε τόσο ευγνώμονες για την ευλογία στη ζωή μας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μοιράζομαι αυτές τις ειδήσεις».

 

Φωτογραφίες: Shutterstock / SplashNews.com

protothema.gr