Μαρία Μιχαλοπούλου: Η Κορίνθια αγρότισσα έκανε επέμβαση για το αιμαγγείωμα στο χέρι της

Την Μαρία Μιχαλοπούλου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του GNTM. Η «αγρότισσα» όπως την αποκαλούσαν οι συμπαίκτες της, είχε καταφέρει από την αρχή να ξεχωρίσει ενώ μιλώντας από την πρώτη κιόλας οντισιόν για το πρόβλημα υγείας της, είχε καταφέρει να συγκινήσει τους πάντες.

 

Συγκεκριμένα, η Μαρία Μιχαλοπούλου είχε αποκαλύψει ότι έχει ένα αιμαγγείωμα στο χέρι της το οποίο δεν της επέτρεπε να κάνει αρκετά πράγματα όπως το να σηκώνει βάρος αλλά και να εκτίθεται στον ήλιο για πολλή ώρα. Σήμερα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Μαρία Μιχαλοπούλου αποκάλυψε πως έκανε την πρώτη της επέμβαση για το αιμαγγείωμά της δημοσιεύοντας μάλιστα και δυο φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram γράφοντας:

 

«Βρείτε τις διάφορες, σωστά στην δεύτερη φωτογραφία έχω βάλει σκουφάκι. Πέρα από την πλάκα χθες έκανα την πρώτη επέμβαση για το αιμαγγείωμα που έχω στο χέρι μου από τη γέννηση μου. Ναι αιμαγγείωμα είναι αυτό το πράσινο-μπλε πράγμα που φαίνεται στο δεξί μου χέρι. Όχι, δεν είναι χτύπημα, είναι μπερδεμένες φλέβες. Ναι το έχω και στη μασχάλη, όχι δεν είναι αξύριστη η μασχάλη μου.

 

Ναι πονούσε σε πολλές περιπτώσεις και με δυσκόλευε ακόμα και σε καθημερινά πράγματα. Μην βιαστείτε να μου πείτε καλή ανάρρωση Γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες επεμβάσεις. Για εσάς είναι ακόμα μια φωτογραφία αλλά για εμένα είναι κάτι που το περίμενα όλη μου τη ζωή, όσο και να πονάω αυτή τη στιγμή και θα συνεχίσω να πονάω για καιρό, απλά ανυπομονώ να τελειώνει αυτή η ιστορία και μετά θα επιστρέψω στην δράση» έγραψε η Μαρία Μιχαλοπούλου στο μήνυμά της.