Μαρία Πανταζή: «Ο Χάρος έχει γίνει ασυμπάθιστος (!) και κουραστικός»

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι του Survivor. Το τελευταίο διάστημα η ομάδα που από την αρχή συγκρούστηκε μαζί του για την παραβίαση των κανόνων που έχουν ορίσει δείχνει να τον απομονώνει ολοένα και περισσότερο.

 

 

Η Μαρία Πανταζή, η αλλιώς Iron Barbie βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Survivor Πανόραμα και μιλώντας σχετικά με τον Χάρο στην Ντορέττα Παπαδημητρίου εξέφρασε τη δική της άποψη, ως προς το γιατί συμβαίνει αυτό.

 

 

«Έχει γίνει ασυμπάθιστος (σ.σ. προφανώς εννοεί "αντιπαθής" στα... ελληνικά). Από τη στιγμή που σπας τους κανόνες… Όταν μπαίνεις σε μια κοινότητα, οι κανόνες είναι πέντε και εσύ από τους πέντε έχεις σπάσει τους τρεις, πως θα σε σεβαστεί και ο άλλος; Υπάρχει λίγος σεβασμός στην αρχή. Δείχνει ασέβεια. Μετά, αυτό το αστειάκι με την Έυη. Έ, κούρασε! Θεωρώ ότι έχει γίνει κουραστικός με αυτά τα πράγματα. Ίσως που είναι και δυνατός αθλητής να ενοχλεί και αυτούς.

 

 

Νομίζω ότι ο Σώζων επειδή είναι αντιδραστικός χαρακτήρας δεν θα ρίξει τα μούτρα του για να τους καλοπιάσει ή να τους «γλείψει», άρα σιγά σιγά θα τον απομακρύνουν ακόμα περισσότερο. Εγώ έτσι πιστεύω. Αν και αγωνιστικά, στους πάγκους όταν βλέπαμε τον είχαν από κοντά, τον στήριζαν πολύ.

 

 

Οι Μαχητές λένε ευτυχώς που δεν ήρθε στην ομάδα μας γιατί θα μας δημιουργούσε προβλήματα. Αν και είναι καλό παιδί ο καημένος. Ανυπομονώ μετά την ένωση το τι θα συμβεί. Πιστεύω, ο ένας θα «φάει» τον άλλον», ανέφερε η Μαρία Πανταζή

 

 

 

 

.zappit.gr