Μαρία Πρωτοπαππά: "Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να μην κλείσουν τα ιατρεία Περαχώρας και Αγ. Θεοδώρων"

Αίτημα για άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατέθεσε σήμερα η επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού Δύναμη Δημιουργίας, Μαρία Πρωτοπαππά. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Μαρία Πρωτοπαππά, καλεί τους δημοτικούς συμβούλους σε ψήφισμα διαμαρτυρίας προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο δεκαήμερο λουκέτο λόγω έλλειψης ιατρού στο Πολυδύναμο Ιατρείο Αγίων Θεοδώρων αλλά και στο οριστικό λουκέτο του αντίστοιχου της Περαχώρας...

 

Αναλυτικά:

 

Κύριε Δήμαρχε, ανακοινώθηκε από το περιφερειακό ιατρείο των Αγίων Θεοδώρων ότι θα είναι κλειστό λόγω έλλειψης γιατρού για δέκα μέρες για το μήνα Δεκέμβριο. Επίσης το ιατρείο της Περαχώρας ΚΛΕΙΝΕΙ και αυτό για τους Περαχωρίτες.

 

Σε μια περἰοδο που η παρουσία του ιατρού καθίσταται αναγκαία για τον κάθε πολίτη σε κάθε δημοτική ενότητα, σε μια περίοδο που η πανδημία του κορονοιού σαρώνει τα πάντα, είναι αδιανόητο να κλείνουν περιφερειακά ιατρεία.

 

Προς τούτο κρίνεται αναγκαίο να συγκληθεί Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο διά περιφοράς προκειμένου να καταγγείλουμε το γεγονός αυτό με ψήφισμα διαμαρτυρίας και με όποιες άλλες ενέργειες κρίνονται απαραίτητες(ενημέρωση βουλευτών-ενημέρωση περιφέρειας)ώστε να παραμείνουν ανοιχτά τα ιατρεία.

 

Η παράταξή μας είναι έτοιμη να αγωνιστεί προς πάσα κατεύθυνση και θα συνδράμει σε οποιαδήποτε ενέργεια επιβάλλεται. Πρέπει να δράσουμε άμεσα!!

 

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ

Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ