Μαρία Πρωτοπαππά: Έλεος πια κ. Γκιώνη

Για την αποχώρηση του γραφείου του Κτηματολογίου, εξέδωσε Δελτίο Τύπου η δημοτική παράταξη της Μαρίας Πρωτοπαππά, «Δύναμη Δημιουργίας», καλώντας άμεσα το δήμαρχο να λύσει το πρόβλημα με παραχώρηση δημοτικού χώρου προκειμένου να μην υποβληθούν σε ταλαιπωρία οι πολίτες, οι οποίοι θα αναγκάζονται να πηγαίνουν στα Εξαμίλια (!) για να εξυπηρετηθούν.

 

Αναλυτικά:

 

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι το γραφείο για το κτηματολόγιο φεύγει από το Λουτράκι και μετακομίζει στην Κόρινθο.

 

Ο λόγος είναι, ότι η εταιρεία που διαχειρίζεται το κτηματολόγιο, δήλωσε αδυναμία να πληρώνει υψηλό ενοίκιο.

 

Έτσι οι πολίτες του δήμου που έχουν εκκρεμότητες με το κτηματολόγιο θα πρέπει να πηγαίνουν πλέον στα Εξαμίλια, όπως και οι μηχανικοί και δικηγόροι που ασχολούνται με αυτό!

 

Είναι απορίας άξιον πως ο δήμος με τα τόσα κλειστά ακίνητα δεν παραχώρησε γραφείο στην εταιρεία, προκειμένου να εξυπηρετεί τους χιλιάδες συνδημότες μας.

 

Η αδιαφορία της δημοτικής αρχής του κ.Γκιώνη δεν έχει αρχή και τέλος.

 

Η εξέλιξη αυτή είναι εντελώς αρνητική και καλούμε άμεσα τον δήμαρχο να λύσει το πρόβλημα με την παραχώρηση δημοτικού χώρου προκειμένου να μην υποβληθούν σε ταλαιπωρία οι πολίτες.

 

Επιτέλους ούτε αυτά τα μικρά προβλήματα δεν μπορείτε να λύσετε κ.Γκιώνη;

 

Έλεος πια!

 

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Γραφείο Τύπου

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ