Μαρία Πρωτοπαππά: "Γενικός Δερβέναγας ο κύριος Ρουμελιώτης"

Σε αρκετά θέματα στάθηκε η Μαρία Πρωτοπαππά, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής της στο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων...

 

Για την κατάσταση στην Τουριστική: "Συναινώ και εγώ με αυτά που είπε ο κύριος Καραπανάγος. Στο τελευταίο συμβούλιο της Τουριστικής είχαμε μία στάση γνωστή βέβαια από την πλευρά του κυρίου Ρουμελιώτη και αν διαβάσετε τα πρακτικά από το συμβούλιο, θα καταλάβετε οτι πραγματικά εκεί μέσα εκεί γίνεται μία πάλη χωρίς νόημα και χωρίς ουσία. Ο κύριος Κοντός που εκπροσωπεί την παράταξή μας στο ΔΣ, κάνει κάποια ερωτήματα καταθέτει προτάσεις αλλά δυστυχώς επειδή η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει τη μειοψηφία είναι αχαρακτήριστες οι φράσεις και οι κουβέντες οι οποίες ακούγονται και τελικά δεν βγαίνει τίποτα. Όλες οι προτάσεις καταλήγουν στο κενό. Το αποτέλεσμα είναι τα θέματα να έρχονται μετά στο Δημοτικό συμβούλιο για συζήτηση αφού τουλάχιστον εδώ καταφέρνουμε και συγκεντρώνουμε υπογραφές για να συζητηθεί το θέμα. Θεωρώ ότι πρέπει ο πρόεδρος της Τουριστικής να αλλάξει στάση. Δεν μπορεί να είναι γενικός δερβέναγας εκεί και να επιβάλλει αυτά που θέλει".

 

 

Για τις εκδηλώσεις που έγιναν στα ΚΑΠΗ Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων και δεν καλέστηκαν τα μέλη της αντιπολίτευσης: Έγιναν κάποιες εκδηλώσεις που αφορούν στο δήμο. Και αναφέρομαι στις εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ του Λουτρακίου και των Αγίων Θεοδώρων. Οι εκδηλώσεις αυτές είχαν να κάνουν με την Τσικνοπέμπτη και την κοπή πίτας στα δύο ΚΑΠΗ. Εμείς ως παράταξη δεν λάβαμε καμία πρόσκληση για καμία από όλες αυτές τις εκδηλώσεις. Συνδημότες μας, μας κατηγόρησαν ότι δεν πήγαμε να τιμήσουμε την εκδήλωση. Εμείς ήμασταν απρόσκλητοι. Δεν μπορεί πρόσωπα που είναι εκλεγμένα και ουσιαστικά συνεισφέρουν με την παρουσία τους στα τοπικά δρώμενα να είναι απόντες. Τα ΚΑΠΗ ανήκουν σε όλο το δήμο"

 

Με αφορμή τα παραπάνω, η Μαρία Πρωτοπαππά, κατεθεσε πρόταση για να συσταθεί μία διαπαραταξιακή επιτροπή για τα δύο ΚΑΠΗ.

 

Τέλος, η επικεφαλής του Δημοτικού συνδυασμού "Δύναμη Δημιουργίας", αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στα γυμνάσια Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων, τα οποία όπως είπε έχουν απαράδεκτη εικόνα λόγω των graffiti, των τοίχων που θέλουν βάψιμο και των φυτών που θέλουν κλάδεμα.