Μαρία Πρωτοπαππά: "Η δημοτική Αρχή το έκανε πάλι το θαύμα της"

Η Δημοτική Αρχή δια του Αντιδημάρχου των Αγίων Θεοδώρων έκανε πάλι το θαύμα της...

 

Αντί να λάβει μέτρα ανακούφισης των επαγγελματιών, οι οποίοι έχουν πληγεί από την κρίση που προκάλεσε ο κορονοϊός, προέβη στην τοποθέτηση-συμπλήρωση με κολωνάκια επί της ΠΕΟΑΚ στους Αγίους Θεοδώρους. Ο εμπορικός κόσμος των Αγίων Θεοδώρων έχοντας μια καραντίνα δύο μηνών στη πλάτη του προσπαθεί να ανασάνει και έρχεται ο Δήμος εξουσιαστικά, να επιβάλλει τη θέλησή του αγνοώντας τη βούληση των δημοτών των Αγίων Θεοδώρων.

 

Μάλιστα κάνοντας διακρίσεις ,χωρίζοντας τους επαγγελματίες σε ημέτερους και υμετέρους…..

 

Να θυμίσουμε στη Δημοτική Αρχή ότι η τοπική κοινωνία είναι αντίθετη με την κίνηση αυτή και έχει αποφανθεί μέσω της απόφασης του Τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων.

 

Είναι φανερό ότι η Δημοτική αρχή αποδεικνύει ,για άλλη μια φορά, ότι λειτουργεί χωρίς σχέδιο ,χωρίς στόχο, με διακρίσεις μη αφουγκραζόμενη τα προβλήματα των επαγγελματιών του Δήμου ,τους οποίους καταδικάζει σε περαιτέρω μαρασμό.

 

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να προχωρήσει στην αφαίρεση αυτών και να προχωρήσει σε διάλογο ώστε να υπάρξει η βέλτιστη λύση για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και της απρόσκοπτης λειτουργίας των καταστημάτων.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ