Μαρία Πρωτοπαππά: Κύριε Λογοθέτη και κύριε Γκιώνη έχετε μετατρέψει το Λουτράκι σε ένα απέραντο δικαστήριο. Έλεος!

Την απάντηση της δίνει η Μαρία Πρωτοπαππά στην ανοιχτή πρόσκληση του Κώστα Λογοθέτη για δημόσιο διάλογο μαζί και με τον Γιώργο Γκιώνη. Στην ανακοίνωση της η Μαρία Πρωτοπαππά τονίζει ότι ούτε η ίδια ούτε και κανένας από τον συνδυασμό της δεν εμπλέκεται με εργολάβους, ούτε κατηγορείται (δικαίως ή αδίκως) για ανάρμοστες σχέσεις και συναλλαγές.

 

 

Και λέει χαρακτηριστικά η Μαρία Πρωτοπαππά:  "κ. Λογοθέτη μας κουράσατε εσείς και ο κ.Γκιώνης με τις περιπέτειες σας με την δικαιοσύνη... Έχετε μετατρέψει το Λουτράκι σε ένα απέραντο δικαστήριο. Έλεος!"

 

 

Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση της Μαρίας Πρωτοπαππά:

 

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

 

 

    Κύριε Λογοθέτη, απαντώντας στην «ανοικτή πρόσκληση» σας, για να μιλήσουμε τάχα δημόσια για τους  «εργολάβους» έχω να σας πω μερικά απλά αλλά χρήσιμα πράγματα. Η Μαρία Πρωτοπαππά  και όπως και κανένας από τον συνδυασμό της δεν εμπλέκεται με εργολάβους, ούτε κατηγορείται (δικαίως ή αδίκως) για ανάρμοστες σχέσεις και συναλλαγές. Αυτό για να ξέρουμε γιατί πράγμα μιλάμε. Εγώ για να αποδείξω την αθωότητα μου δεν χρειάζεται να πάω στον Άρειο Πάγο…!

 

 

   Πηγαίνω καθημερινά στις γειτονιές του Λουτρακίου, της Περαχώρας, των Αγίων Θεοδώρων, των Ισθμίων και του Σχίνου, μιλώ με τους πολίτες και ΚΑΜΙΑ ΣΚΙΑ δεν επικαλύπτει την σχέση μου με τον κόσμο και οι πολίτες γνωρίζουν με ποιον μιλούν. Όπως καταλαβαίνετε όχι μόνο δεν κρύβομαι αλλά και δεν φοβάμαι την κρίση των συμπατριωτών μας. Τα φαντάσματα στην πολιτική ζωή του Λουτρακίου έχουν κάνει εξάλλου την εμφάνιση τους πολύ καιρό πριν και επεκτάθηκαν και στο ιστορικό δικαστικό μέγαρο του Ναυπλίου. Δεν το έχετε αντιληφθεί αυτό; Μου ζητάτε να έρθω στην πλατεία για να κάνω… τον συνήγορο σας, σε μία προσωπική υπόθεση δική σας και του κ.Γκιώνη. Ψάξτε αλλού για άλλοθι και αχυράνθρωπους.

 

 

   Και τέλος κ. Λογοθέτη μας κουράσατε εσείς και ο κ.Γκιώνης με τις περιπέτειες σας με την δικαιοσύνη. Εδώ και καιρό έχετε βάλει σε περιπέτειες τους πολίτες με τις δικαστικές εμπλοκές σας. Έχετε μετατρέψει το Λουτράκι σε ένα απέραντο δικαστήριο. Έλεος! Σας εύχομαι και σε εσάς και στον κ. Γκιώνη, καλή τύχη στις εκλογές της Κυριακής και ακόμα καλύτερη τύχη στις δικαστικές αίθουσες.

 

 

 

ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

 

 Επικεφαλής «Δύναμης Δημιουργίας-Με θέληση και γνώση»