Μαρία Πρωτοπαππά: Πλημμύρησαν πάλι οι Άγιοι Θεόδωροι!

Ανακοίνωση που αναφέρει ότι τα αντιπλημμυρικά έργα στους Αγίους Θεοδώρους, αντί να λύσουν προβλήματα, δημιούργησαν νέα σε πολλές περιπτώσεις, εξέδωσε η επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού "Δύναμη Δημιουργίας", Μαρία Πρωτοπαππά...

 

Αναλυτικά:

 

Δυστυχώς με την πρώτη σοβαρή βροχή, επαληθευτήκαμε. Όλα αυτά τα περιβόητα έργα που έγιναν στους Αγίους Θεοδώρους και που διατύμπανιζε ο Αντιδήμαρχος κ.Ράτης και η Δημοτική Αρχή , ήταν έργα ,που αντί να λύσουν προβλήματα, σε κἀποιες περιπτώσεις δημιούργησαν νέα.

 

Φωνάζαμε ότι αυτά τα έργα γίνονται χωρίς τις απαιτούμενες αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις με προχειρότητα και χωρίς να ακολουθούνται οι απαραίτητες διαδικασίες που θα μπορούσαν να προλάβουν προβλήματα.

 

Αντίθετα ακούσαμε δικαιολογίες ,ότι έχουν τηρηθεί όλα τα προβλεπόμενα , ότι με τα κράσπεδα γίνεται η διευθέτηση των νερών της βροχής και άλλες δικαιολογίες.

Αποτέλεσμα τα νερά να τρέχουν στους δρόμους, να δημιουργούνται ΄΄λίμνες ΄΄, να μην έχουν γίνει παρεμβάσεις εκεί που θα έπρεπε και να είναι ορατές οι κακοτεχνίες αυτών των ἐργων.

Δυστυχώς τα χρήματα που δόθηκαν για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης απέναντι σε πλημμυρικά φαινόμενα ,σπαταλήθηκαν.

Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους..

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ