Μαρία Πρωτοπαππά: "Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν"

Ανακοίνωση σχετικά με το κλείσιμο των υποκαταστημάτων Alpha Bank και Eurobank στο Λουτράκι, εξέδωσε ο συνδυασμός της Μαρίας Πρωτοπαππά, "Δύναμη Δημιουργίας". Όπως αναφέρεται, "την ώρα που ο Δήμαρχος μιλάει για προσέλκυση πολλών επενδυτών, η ALPHA και η EUROBANK κλείνουν τα μοναδικά καταστήματα που έχουν οι τράπεζες σε όλο το Δήμο"...

 

Αναλυτικά:

 

Δεν έχουν περάσει παρά λίγα 24ωρα ,που ο Δήμαρχος μιλούσε για προσέλκυση πολλών επενδυτών και δημοσιεύματα αναφέρουν ,ότι η ALPHA και η EUROBANK κλείνουν τα μοναδικά καταστήματα που έχουν οι τράπεζες σε όλο το Δήμο, δίνοντας ακόμη ένα πλήγμα στη τοπική κοινωνία  και στην εξυπηρέτηση των επαγγελματιών, των δημοτών αλλά και των τουριστών.

 

Αυτό δείχνει ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο ωραία ,όπως θέλει να τα παρουσιάσει ο Δήμαρχος ,που επί των ημερών του σε ένα τουριστικό Δήμο  κλείνουν δημόσιες υπηρεσίες η μία μετά την άλλη και τραπεζικά συστήματα, δυσκολεύοντας την καθημερινότητα χιλιάδων πολιτών σε όλο το Δήμο  και των εργαζομένων σε αυτές  και μάλιστα  μέσω πανδημίας.

 

Ο κ.Γκιώνης  πρέπει επιτέλους να αφήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια και να ασχοληθεί με την πραγματικότητα και η πραγματικότητα στο τόπο μας είναι ζοφερή και αδιέξοδη.

 

Ας σταματήσει να παρακολουθεί απαθής όλα όσα συμβαίνουν και να δώσει λύσεις .

 

Ας σταματήσει αυτή την ‘’καραμέλα΄’περί προσέλκυσης επενδυτών….

 

Εκτός αν επένδυση είναι το ξεπούλημα των ασημικών του Δήμου…

 

Αναμένουμε τις ενέργειες και πρωτοβουλίες του Δημάρχου ώστε να μην κλείσουν οι τράπεζες στο Δήμο μας  και να σταματήσει το δρόμο του μαρασμού και της απαξίωσης που έχει οδηγήσει το τόπο μας.

 

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ