Μάρκος Σεφερλής: Αγόρασε αυτοκίνητο στην Άσπα που την πυροβόλησε ο πατέρας της (εικόνες)

Μεγαλείο ψυχής από τον Μάρκο Σεφέρλη, ο οποίος πρόσφερε χαμόγελο και ελπίδα στην Σπυριδούλα Φατούρου και την κορούλα της Άσπα, την οποία πυροβόλησε πριν από μερικά χρόνια ο ίδιος της ο πατέρας. 

 

 

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός αγόρασε στο νεαρό κορίτσι το ειδικό αμάξι που χρειαζόταν, ώστε να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις της και να μπορεί με ασφάλεια να κάνει τις θεραπείες της, με σκοπό να καταφέρει να περπατήσει και να μιλήσει ξανά.

 

Η αποκάλυψη έγινε χθες, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, με τους δύο πρωταγωνιστές, τον Μάρκο Σεφερλή και τη μητέρα της κοπέλας Σπυριδούλα Φατούρου, να συνομιλούν σε ζωντανή σύνδεση. 

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν άκρως συγκινητικές. 

«Το “ευχαριστώ” είναι λίγο, Μάρκο. Εύχομαι ο Θεός να σου δώσει πίσω διπλά και τριπλά τη χαρά και την ελπίδα που έδωσες σε εμάς. Να δουν όλοι την κίνησή σου και να γίνεις παράδειγμα προς μίμηση. Υστέρα από πέντε χρόνια πήγε στην εκκλησία σαν άνθρωπος» είπε η μητέρα της Άσπας, συμπληρώνοντας ότι η μικρή έχει λατρεία και στην Έλενα Τσαβαλιά. 

Αμήχανος και με τα μάτια του γεμάτα δάκρυα, ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε: «Δεν χρειάζεται το “ευχαριστώ”. Κάνω πάντα ότι λέει η ψυχή μου και δεν γινόταν να μην πραγματοποιήσω το όνειρο της Άσπας. Μου αρκεί ότι έκανε την πρώτη της βόλτα».