MasterChef 5: Πότε κάνει πρεμιέρα και τι αλλάζει

Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους νέους παίκτες του MasterChef 5 στις 23 Ιανουαρίου. 

 

Το MasterChef 5 κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 21:00 στο Star και φέτος θα υπάρχουν πολλές αλλαγές στο ριάλιτι μαγειρικής.

 

Αρχικά, αλλαγές θα γίνουν λόγω των συνθηκών της πανδημίας του κορονοϊού. Αυτό σημαίνει πως τα γυρίσματα όπως φαίνεται θα γίνονται μόνο στο στούντιο, άρα σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον, αφού θα μπορούν να γίνονται τα απαραίτητα τεστ. Τα γυρίσματα στους εξωτερικούς χώρους στα προηγούμενα ριάλιτι ήταν σημαντικά αλλά θα φανεί με ποιον τρόπο η παραγωγή θα επιχειρήσει να τα αναπληρώσει.

 

Ακόμη μια αλλαγή είναι πώς σ' αυτό τον κύκλο κάθε κριτής δεν θα έχει την δική του ομάδα. Όσο φυσικά για την σύνθεση των κριτών αυτή δεν αλλάζει και θα αποτελείται από τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο. 

 

 

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρίσκονται δεμένοι μπροστά από μια τηλεόραση βλέποντας τον τελικό του περασμένου MasterChef.

 

Οι τέσσερις κουκουλοφόροι δεν είναι άλλοι από τους περασμένους νικητές Σταύρο Βαρθαλίτη, Μανώλη Σαρρή, Τιμολέων Διαμαντή και Λάμπρο Βακιάρο που… απειλούν τους κριτές και μέντορές τους, ενώ τσακώνονται μεταξύ τους για το καλύτερο MasterChef.

 

Κλείνοντας ο Σωτήρης Κοντιζάς επαναλαμβάνει όπως και στον τελικό: «Ξεχάστε ό,τι ξέρατε. Έρχεται το MasterChef και δε θα είναι τίποτα το ίδιο!».