Μαθήματα ανθρωπιάς από το Δημήτρη Μπίτζιο

Την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη έκπληξη έκανε και φέτος ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χιλιομοδίου, Δημήτρης Μπίτζιος, που σε συνεργασία με 4 επιχειρήσεις του Νομού Κορινθίας, μοίρασε ευχές και δωροεπιταγές γνωστού super market σε 17 οικογένειες του Χιλιομοδίου που το είχαν πραγματικά ανάγκη. "Για μένα η πολιτική είναι προσφορά και η προσφορά, χαρά", έγραψε λίγο αργότερα στο προφίλ του σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης...

 

 

Μια δύσκολη χρονιά φτάνει στο τέλος της. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος προσπάθησα με συνέπεια και με ευθύνη να δώσω και εγώ απο την θέση που κατέχω όσο μπορώ χαμόγελα στους συνανθρώπους μου.
Με την στήριξη που μου παρείχαν 4 επιχειρήσεις του νομού Κορινθίας, πρόσφερα σε 17 οικογένειες του χωριού μας, το Χιλιομόδι, δωροεπιταγές γνωστού super market έτσι ώστε να γεμίσουν το σπίτι τους με τρόφιμα και όποια άλλα καλούδια χρειάζονται για να μπορέσουν και εκείνοι να περάσουν όμορφα τις γιορτές.

 

Για μένα η πολιτική είναι προσφορά και η προσφορά χαρά.

 

Χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος. Το 2019 να είναι μια χρονιά που θα μας φέρει προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.