Μαυρολίμνη: Νεότερα για τον εγκλωβισμό πατέρα και γιου - Εικόνες αποκάλυψης στο Σχίνο

Έντονη κινητοποίηση υπήρξε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην περιοχή της Μαυρολίμνης στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, καθώς η Πυροσβεστική Υπηρεσία, δέχθηκε κλήση από οικογένεια που εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό της.

 

Ένας πατέρας με το δεκάχρονο γιό του που ήταν εγκλωβισμένοι στο αυτοκίνητό τους στη περιοχή της Μαυρολίμνης, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική να σπεύσει στο σημείο, κάτι που τελικά δεν κατέστη εφικτό καθώς ο δρόμος είναι κλειστός και από τις δύο μεριές.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους, έχουν εγκαταλείψει το όχημά τους και βρίσκονται σε ασφαλές σημείο.

 

Όσον αφορά στο Σχίνο, έχουν πλημμυρίσει πολλά σπίτια, έχουν πέσει μάντρες, καγκελόπορτες, ενώ έχουν πεταχτεί τα καπάκια από πολλά φρεάτια. Ο αγωγός των ομβρίων ήταν βουλωμένος και η αντλία της ΔΕΥΑΛ που είχαν στο φρεάτιο δεν δούλευε, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν μαγαζιά.

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι νωρίτερα, άλλα δύο αυτοκίνητα είχαν εγκλωβιστεί στις Βαμβακιές και απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική. Από τους σφοδρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή, υπάρχουν αρκετές πτώσεις δένδρων και φερτές ύλες από το ρέμα, ενώ έπεσε και μια κολόνα της ΔΕΗ.