Με απόφαση ΣτΕ η υδροδότηση του Δήμου Κορινθίων από τη Στυμφαλία

Μία σημαντική δικαστική νίκη πέτυχε ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος και οι συνεργάτες του στην προσφυγή που έκανε ο δήμος Σικυωνίων και αφορά το νερό της Στυμφαλίας!

 

Ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος και οι συνεργάτες του κατάφεραν να εξασφαλίσουν την υδροδότηση της Κορίνθου και όλου του δήμου Κορινθίων τα ΕΠΟΜΕΝΑ χρόνια με επιπλέον νερό από τη Στυμφαλία!!!

 

Μία επιτυχία της νυν δημοτικής αρχής του δήμου Κορινθίων και προσωπικά του δημάρχου Β. Νανόπουλου, που θα δουν οι δημότες τα επόμενα χρόνια!

 

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων:

 

“Το Συμβούλιο της Επικρατείας δικαίωσε με πρόσφατη απόφαση του το δήμο Κορινθίων στην υλοποίηση του συμπληρωματικού έργου για την ύδρευση από γεώτρηση από τη Στυμφαλία.

 

Είχε γίνει προσφυγή από το δήμο Σικυωνίων η οποία απερίφθη.

 

Είναι ένα έργο το οποίο μας επιτρέπει στο δήμο Κορινθίων να συμπληρώνουμε νερό από τον υδροφόρο ορίζοντα εκεί όπου οι γεωλόγοι λένε ότι υπάρχουν πολύ μεγάλες ποσότητες. Υπάρχει υπόγεια λίμνη και εκεί με την γεώτρηση που έχουμε αγοράσει και το δίκτυο που θα κατασκευάσουμε, όταν υπάρχει πρόβλημα από τις πηγές της Στυμφαλίας θα μπορούμε να συμπληρώνουμε από την γεώτρηση.

 

Είναι ένα σημαντικό έργο και μας δίνει τη δυνατότητα για να υδρεύουμε την Κόρινθο και γενικότερα το δήμο Κορινθίων. Είναι μία προσπάθεια που ολοκληρώνεται από τη δημοτική μας αρχή. Είχαμε την πρόνοια να μελετήσουμε, να αδειοδοτήσουμε και να χρηματοδοτήσουμε αυτό το έργο το οποίο παραδίδουμε στην επόμενη δημοτική αρχή και περιμένουμε να το υλοποιήσει…“