Με αυτές τις ομάδες κληρώθηκαν ΠΑΟΚ, Άρης και ΟΦΗ

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (31/08) στη Νιόν η κλήρωση των Ελληνικών ομάδων για το Europa και το Champion's League...

 

Για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, η κληρωτίδα έφερε την Μπενφίκα ως αντίπαλο του ΠΑΟΚ...

 

Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την πορτογαλική ομάδα σε μονό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 15 ή 16 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Τούμπας. Θεωρητικά οι Θεσσαλονικείς κληρώθηκαν με την πιο ισχυρή ομάδα που θα μπορούσαν, η οποία έχει και πάλι τον Ζόρζε Ζεζούς στον πάγκο και μεγάλους στόχους για τη νέα σεζόν.

 

Κληρώσεις κατά... παραγγελία για ΑΡΗ και ΟΦΗ

 

Με τις Κόλος Κοβαλίβκα και Απόλλων Λεμεσού κληρώθηκαν Άρης και ΟΦΗ αντίστοιχα, στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League...

 

Η παντελώς άγνωστη Κόλος Κοβαλίβκα από την Ουκρανία θα είναι η αντίπαλος του Άρη στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που διενεργήθηκε σήμερα στη Νιόν.

 

Η αναμέτρηση θα είναι νοκ-άουτ (σε καμία προκριματική φάση της διοργάνωσης δεν θα έχουμε δυο αναμετρήσεις) και θα διεξαχθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

 

Βατή ήταν και η κλήρωση του ΟΦΗ στο 2ο προκριματικό γύρο του Europa League Οι Κρητικοί θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Λεμεσού στο “Θ. Βαρδινογιάννης”, στις 17 Σεπτεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ