«Με εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά όταν με έβγαζαν μικρό στην τηλεόραση», λέει ο Σαντικάι (video)

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό σε ηλικία 9 ετών ψέλνοντας ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας από την τηλεοπτική συχνότητα του Alter.  Ο λόγος για τον Χρήστο Σαντικάι.

 

 

Σε ηλικία 24 ετών αποκαλύπτει πως την εποχή εκείνη τον εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά. «Δεν μου αρέσει που κάθε Πάσχα έρχομαι στην επικαιρότητα επειδή έψελνα μικρός… Ήμουν ένα μικρό παιδί από την Αλβανία με γονείς μετανάστες. Συμφωνήθηκαν με το Alter κάποια πράγματα-σε ό,τι αφορά το οικονομικό-, τα οποία δεν τηρήθηκαν. Δεν πήρα ούτε τα μισά από όσα μου είχαν πει ότι θα πάρω. Και δέχτηκα όλη αυτήν την υπερπροβολή, που περισσότερο κακό μου έκανε, παρά καλό. Δεν είχα κι έναν άνθρωπο δίπλα μου που να ξέρει πώς να διαχειριστεί όλο αυτό», είπε ο Χρήστος Σαντικάι, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso.

 

 

Σήμερα στην ηλικία των 24 ετών εξακολουθεί και ασχολείται με την μουσική έχοντας κάνει μάλιστα και δύο αποτυχημένα περάσματα από το “The Voice”

Προσπαθεί πλέον να κάνει το κοινό να εξοικειωθεί με τη νέα του εικόνα και να παρουσιάσει τις ερμηνευτικές επιδόσεις του, ως ενήλικας πια, στο λαϊκό  τραγούδι με το οποίο ασχολείται και ως παραγωγός.
 

Δηλώνει ότι όταν βλέπει τον εαυτό του στο video δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι αυτός και ότι η υπερπροβολή του από το Alter του έκανε μάλλον κακό.
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τότε τα cds του Χρήστου Σαντικάι ήταν μέσα στις λίστες του Top 10 των πωλήσεων τόσο τα Χριστούγεννα όσο και το Πάσχα.