Με επιτυχία το "Κύπελλο Καράτε Νοτίου Ελλάδος" στους Αγίους Θεοδώρους (video)

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων, από την ΕΛ.Ο.Κ τον Π.Α.Σ.Κ Αγ. Θεοδώρων " Ο ΘΗΣΕΑΣ "και  υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου - Αγ.Θεοδώρων - Περαχώρας, το Κύπελλο Καράτε Νοτίου Ελλάδος , Έγχρωμων & Μαύρων Ζωνών.

 

 

Οι αθλητές κυριολεκτικά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό καθηλώνοντας τους εκατοντάδες θεατές για πολλές ώρες στα γεμάτο κλειστό γυμναστήριο. Παρών στους αγώνες ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ.Θεοδώρων κύριος Γκιώνης , ο Αντιδήμαρχος κύριο Ράτης, ο Κ. Σακελλαρίου και πολλοί ακόμα δημοτικοί παράγοντες.

 

Απο οργανωτικής πλευράς Παρών ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ομοσπονδίας καθώς και ο κύριος Νικολούδης, μαζι με τα υπόλοιπα μέλη του Π.Α.Σ.Κ Αγ. Θεοδώρων " Ο ΘΗΣΕΑΣ ". Αξιζει να σημειώσουμε πως ολοι οσοι εργάστηκαν για την διοργάνωση αυτή έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Οι Αγιοι Θεόδωροι ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην μεγάλη αυτή διοργάνωση και ελπίζουμε  σύντομα να δούμε και άλλες παρόμοιες στην Πόλη μας. Ακολουθούν φωτό και στιγμιότυπα,καθώς και βίντεο αφιερωμένο στους Αθλητές και Αθλήτριες που έλαβαν μέρος. Οι νικητές ολως των κατηγοριών καθώς και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν απόψε το βράδυ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

atnewsgr.blogspot.gr