Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το καρναβάλι της Κορίνθου (εικόνες)

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν το κέντρο της πόλης της Κορίνθου και τα καταστήματα, συμμετέχοντας στο καρναβάλι, παρακολούθησαν με ενθουσιασμό την καρναβαλική παρέλαση, τη συναυλία της Αναστασίας στην Πλατεία Π. Τσαλδάρη και την καύση του καρνάβαλου αργά το απόγευμα στο  Φλοίσβο.
 

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης σε δήλωσή του ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή για την άρτια διοργάνωση του καρναβαλιού καθώς και όλο τον κόσμο που συμμετείχε. Σημείωσε δε ότι όλη η προσπάθεια στηρίχθηκε στον εθελοντισμό και ο Δήμος δεν δαπάνησε ούτε ένα ευρώ.

 

Ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πλέον των 1.000 συμμετέχoντες με 35  γκρουπ συλλόγων, σχολείων, αλλά και απλών πολιτών. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Οργανωτική Επιτροπή του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων για 20 ημέρες, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Παναγιώτη Λαμπρινό και τους Δήμητρα Τσουλουχά-Αντιδήμαρχο Τουρισμού, τον Γιώργο Κοντό, την Μαρία Ανδρουλιδάκη, την Έλενα Πιπίνη και την Μαρία Περιπάνου. Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους συνετέλεσαν στην μεγάλη αυτή επιτυχία για την πόλη μου, καθώς βεβαίως και στους χορηγούς μας. Σημειώνουμε ότι ο Δήμος δεν ξόδεψε ούτε ΕΝΑ ΕΥΡΩ».