Με ψυχοφάρμακα ο Φιλιππίδης – Απομονωμένος σε ένα δωμάτιο ντρέπεται να αντικρύσει τον γιο του

Δεν είναι μόνο ο πλήρης αποσυντονισμός των σωματικών του λειτουργιών που τον οδήγησαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού.

 

Πιο σοβαρός φαίνεται πως είναι ο ψυχικός του κλονισμός και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που, για να μπορέσει να διαχειριστεί το τσουνάμι της ντροπής που τον έχει καταπνίξει, πρέπει να λαμβάνει αυστηρά συγκεκριμένη αγωγή. Και για να το πούμε στην… αργκό, ψυχοφάρμακα.

 

Τα περιλαμβάνει, άλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η φαρμακευτική θεραπεία που πήρε ανά χείρας παίρνοντας εξιτήριο από το Υγεία.

Αθώος ή ένοχος, ξέρει ότι στη συνείδηση του κόσμου το τεκμήριο της αθωότητας έχει πάει περίπατο αλλά αυτό που κυριολεκτικά τον τσακίζει, είναι το πως φαίνεται στα μάτια του μονάκριβου γιου του στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία και που ακολουθεί τα θεατρικά βήματά του. Όπως μας είπαν χαρακτηριστικά: «Ο Πέτρος ντρέπεται να τον αντικρύσει, να τον κοιτάξει στα μάτια. Αισθάνεται πως δεν αντέχει να υπερασπιστεί ούτε τον εαυτό του. Είναι πολύ σοβαρή η κατάστασή του».

 

Αλλεπάλληλα τα χτυπήματα

 

Την ίδια ώρα, έρχονται απανωτά τα χαστούκια και της επαγγελματικής του αποκαθήλωσης. Μετά την ΕΡΤ που τον έκοψε ακόμα και από τα τρέιλερ της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», αλλά και την Digea που απέσυρε τη γνωστή διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστούσε, ήρθε και ο θεατρικός παραγωγός του Θεάτρου Μουσούρη να διακόψει, μετά από 20 χρόνια επιτυχημένων παραστάσεων, τη συνεργασία μαζί του.

 

Πηγή: patkiout.gr