Με τα περυσινά ρόστερ ο τελικός του Κυπέλλου

Με όσους παίκτες τους έχουν απομείνει από την περυσινή σεζόν θα ριχτούν στη «μάχη» ΑΕΚ και Ολυμπιακός στον τελικό του Κυπέλλου (12/9)...

Η FIFA απάντησε μέσω εγγράφου στο σχετικό ερώτημα της ΕΠΟ το πρωί της Παρασκευής και έκανε ξεκάθαρο ότι οι δύο ομάδες πρέπει να παίξουν με τα παλιά ρόστερ. Δηλαδή, δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν κάποιον παίκτη από όσους απέκτησαν για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.
 

Διότι, η FIFA επικαλείται την αξιοπιστία της διοργάνωσης και οι δύο αντίπαλοι θα πρέπει να ολοκληρώσουν τη σεζόν με την ομάδα που είχαν το 2019-20 και την οποία χρησιμοποίησαν και στους προηγούμενους γύρους του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει πλέον στο δυναμικό του Τσιμίκα, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Γκασπάρ, Μορ και Χριστοδουλόπουλο, ενώ έχει αποκτήσει Ραφίνια, Χολέμπας, Πέπε, Κρίστινσον συν τον Αποστολόπουλο.

Η ΑΕΚ στην αντίπερα όχθη έχει πάρει Ινσούα, Ανσαριφάρντ, Χνιντ, Ενομπακάρε, Ιατρούδη και Καρακλάγιτς, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής με αυτά τα δεδομένα, ενώ Μπάρκας, Αραούχο, Βράνιες, Χουλτ, Κλωναρίδης και Οικονόμου δεν βρίσκονται πλέον στη διάθεση του Καρέρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ