«Μεγάλη Εικόνα» - Beef Καρβέλα σε Λυμπεράκη: «Η συζήτηση μαζί σου είναι απογοητευτική»(vid)

Ο Νίκος Καρβέλας ήταν καλεσμένος χθες το βραδύ στην «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη και όπως ήταν… λογικό η συζήτηση πήρε φωτιά!

 

Όταν ο τραγουδιστής και συνθέτης ο οποίος ήταν χειμαρρώδης αποκάλεσε «βόθρο» το πολιτικό τοπίο, η παρουσιάστρια ζήτησε παραπάνω διευκρινίσεις για το τι εννοεί ακριβώς και εκεί άρχισε το beef…

 

«Πιάνεσαι από μία λέξη. Μην μου κάνεις το πως θα μιλώ και τι θα λέω. Με έφερες εδώ να πω αυτό που θέλω. Δεν σε ρώτησα εσένα, εσύ ρωτάς εμένα» είπε φανερά ενοχλημένος ο Νίκος Καρβέλας.

 

«Μεγάλη Εικόνα» -Beef Καρβέλα σε Λυμπεράκη: «Η συζήτηση μαζί σου είναι απογοητευτική»(vid)

«Να λες ό,τι θέλεις. Εγώ επιτρέπεται να λέω; Χωράει και η δική μου γνώμη; Κανονικά στους θεσμούς οφείλουμε σεβασμό. Το αν δεν στέλνουμε τους κατάλληλους ανθρώπους να το συζητήσουμε» απάντησε από πλευράς της η Νίκη Λυμπεράκη.

 

«Όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστευα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος, ο οποίος βρωμάει και τον αισθάνονται 12 εκ. Έλληνες.

 

Το τι λέω εγώ άσε να το κρίνει ο κόσμος. Εγώ εδώ ήρθα όχι για να μιλήσω με εσένα αλλά με τον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι απόλυτος» συνέχισε ο Νίκος Καρβέλας.

 

«Εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω; Επιτρέπεται κάποιος άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου να έχει γνώμη;» ρώτησε η Νίκη Λυμπεράκη.

 

«Με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι που πας να μπλέξεις, είναι δυστυχώς εκείνοι που έκαναν τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ’ αυτών. Θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν και αύριο θα φροντίσεις να πεις ο άνθρωπος αυτός…

 

Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ’ ολοκλήρου ένας βόθρος. Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική» είπε σε αυστηρό τόνο ο Νίκος Καρβέλας.

 

«Θες να συνεχίσουμε ή να το κλείσουμε; Μπορούμε να πάρουμε ένα διάλειμμα και να το σκεφτείς» ανέφερε στο τέλος η Νίκη Λυμπεράκη.

 

*“Κάνω beef”: Όταν μαλώνω με κάποιον λεκτικά και ξεκινάω ένα τσακωμό