Μεγάλη κλήρωση - Κερδίστε υπέροχα δώρα τεχνολογίας

Πάρτε μέρος στη μεγάλη κλήρωση του Loutraki365.gr και κερδίστε υπέροχα δώρα τεχνολογίας που προσφέρει το κατάστημα Mobile Fan.

 

 

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση στο facebook και να την κοινοποιήσετε στο προφίλ σας και αμέσως θα λάβετε μέρος στη μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019.

 

 

 

Κάντε like και διεκδικείστε:

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Xiaomi Redmi Note 5 (64GB)

 

 

 Ένα κινητό τηλέφωνο Xiaomi Redmi Note 5 (64GB) με οθόνη 5.99", RAM 4GB, μνήμη 64GB, κάμερα12MP + 5MP,selfie 13MP και 8

πυρήνες CPU.

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Powerbank AWEI P53K

 

 

Και για να μην ξεμείνετε από μπαταρία ένα Powerbank AWEI P53K με χωρητικότητα 10000mAh και μοναδικό design.

Έχει διαστάσεις 14 x 7 x 1.5 cm, χωρητικότητα: 10000mAh, είσοδο DC5V 2A, έξοδο DC5V 2A και βάρος: 208g.

Το Power Bank είναι το ιδανικό gadget για φόρτιση iPhone, iPad, iPod, Smart Phones, Tablet PC, και άλλων ψηφιακών συσκευών.

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για TG-126 BLUETOOTH SPEAKER BLUE

 

Και για να τα ακούτε όλα καθαρά, ένα TG-126 BLUETOOTH SPEAKER BLUE. Το φορητό, ασύρματο ηχείο για smartphone και tablet με τεχνολογία Bluetooth 5W * 2 / 4Ω. Έχει μοναδικό σχεδιασμό με επιφάνεια υφάσματος. Εύκολη και γρήγορη σύνδεση Bluetooth που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ελεύθερα και ασύρματα την αγαπημένη σας μουσική. Έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο για εύκολη χρήση (απάντηση και τον τερματισμό κλήσεων)*. Η θύρα Aux-in το καθιστά συμβατό με συσκευές ήχου που δεν είναι Bluetooth. Διαθέτει υποστήριξη ραδιοφώνου FM, για να μπορείτε να αναζητήσετε απευθείας σταθμούς, επαναφορτιζόμενη μπαταρία 1200mAh, εξασφαλίζοντας μεγάλο χρόνο αναπαραγωγής και μαλακή λαβή σιλικόνης για εύκολη μεταφορά.

*Δεν υποστηρίζεται από IOS

 

 

 

 

Όλα τα δώρα είναι προσφορά του καταστήματος Mobile Fan που βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο Athens Heart, Πειραιώς 180, Αθήνα, τηλ.: 210 3829203, 210 3232372. Βρίσκεται δίπλα σας, όμως και με ένα click. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση  www.mobilefan.gr θα βρείτε κινητά, αξεσουάρ, πρωτότυπες θήκες, προστασίες οθόνης και το πιο αξιόπιστο service για το κινητό σας σε πολύ καλές τιμές. Παραγγείλτε τώρα και σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, το προϊόν που έχετε επιλέξει θα βρίσκεται στην πόρτα του σπιτιού σας.

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν την ημέρα της κλήρωσης (Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019) στο loutraki365.gr

 

 

 

Καλή χρονιά!