Μεγαλώνει η Οικογένεια του Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων

Πρόκειται για ένα ευχάριστο νέο μέσα στο θολό οικονομικό τοπίο των ημερών μας. Τα συνεχώς αυξανόμενα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων, είναι ένα γεγονός που υποδηλώνει την συσπείρωση των επιχειρηματιών της περιοχής γύρω από ένα θεσμικό όργανο του τόπου το οποίο, αν μη τι άλλο δραστηριοποιείται καθημερινά σε κοινωνικό-οικονομικό επίπεδο.

 

 

Δραστηριότητες όπως φωτογραφήσεις των επιχειρήσεων, προβολές του τόπου με αναρτήσεις σε ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθημερινή επικοινωνία του ΔΣ με τα μέλη, και η συμμετοχή του Συλλόγου σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις υποδηλώνουν την δυναμική παρουσία του.

 

 

Ο Πρόεδρος κύριος Νίκος Θεοδοσάκης αναφερόμενος στο γεγονός της αύξησης των μελών του συλλόγου φανερά ικανοποιημένος αναφέρει με ανακοίνωση του:

 

 

"Συνολικά +4 Νέα ΜΕΛΗ για τον Σύλλογο μας μέσα σε λίγες μέρες. Ο Σύλλογος μας διαρκώς μεγαλώνει και γίνεται ακόμα ισχυρότερος. Από χθες 27.5.2020 Νεο ΜΕΛΟΣ είναι, το κατάστημα Αναψυκτήριο – Σνάκ Μπάρ, που ανοίγει σε λίγες μέρες στο κέντρο της αγοράς.

 

 

Ο Σύλλογος μας ως θεσμικό όργανο, χαιρετίζει την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δράσης στην πόλη μας, ειδικά αυτή την χρονική στιγμή που αυτή προκύπτει, μετά απο ένα διάστημα κλειστής αγοράς για 2 περίπου μήνες.

 

 

Ως Πρόεδρος του Συλλόγου, εκφράζω την ικανοποίηση της Διοίκησης, για την ένδειξη της εμπιστοσύνη των νεοεισερχομένων ΜΕΛΩΝ απέναντι πρός τον Σύλλογο μας, ως το Θεσμικό όργανο που τους εκφράζει και αντιπροσωπεύει επαγγελματικά.

 

 

Ολοι μαζί προχωράμε!

 

Με ενα ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΣΧΥΡΟ.

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου

 

Νικόλαος Θεοδοσάκης."

 

 

atnews.gr