Μείον… 14 από σήμερα οι αστυνομικοί του ΠΡΟΚΕΚΑ Κορίνθου

O αριθμός των αστυνομικών του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Μεταναστών στην Κόρινθο μειώθηκε κατά 14 άτομα.

 

 

58 θα είναι από σήμερα ο αριθμός των αστυνομικών του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Μεταναστών στην Κόρινθο, αφού ήδη 14 αστυνομικοί έχουν διαταχθεί να επιστρέψουν στις οργανικές τους θέσεις στην Αθήνα.

 

Έτσι τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για τη Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας και το λιγοστό προσωπικό της, ενώ αυξάνεται η «αγωνία» για την σωματική ακεραιότητα των υπαρχόντων αστυνομικών στο ΠΡΟΚΕΚΑ αλλά και των μεταναστών, μέχρι να έρθουν νέοι αστυνομικοί (είτε αποσπασμένοι είτε μέσω πρόσληψης).

 

Προσλήψεις που «συγκαταλέγονται» κατά τα άλλα στην «ατζέντα» του νέου Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και παλιού «γνώριμου» για τους αστυνομικούς κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος και εξήγγειλε μεταξύ άλλων επαναφορά του «αστυνομικού της γειτονιάς» αλλά και ενίσχυση της ομάδας «ΔΕΛΤΑ».

 

peloponnisosnews.gr

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
13 + 7 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.