Μένει ή φεύγει από τον ΑΝΤ1 η Ευαγγελία Αραβανή; Το άγνωστο παρασκήνιο με τον Λάτσιο

Ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, αποκάλυψε τον λόγο που πλέον αποχωρούν δύο ζευγάρια από το «Dancing with the stars» ενώ αναφέρθηκε και σε ένα άγνωστο παρασκήνιο ανάμεσα στην παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή και τον Γιάννη Λάτσιο.

 

Αρχικά ο λόγος που επισπεύδονται οι διαδικασίες για την αυλαία του σόου χορού είναι αποκλειστικά και μόνο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Όχι, ο παρουσιαστής δεν «κλέβει» τίποτα από την Ευαγγελία Αραβανή αλλά έρχεται με το νέο παιχνίδι Τhe Wall. Έχουν ήδη γυριστεί 17 επεισόδια και το παιχνίδι θα προβάλλεται Πέμπτη και Παρασκευή που σημαίνει ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί το Dancing with the Stars. 

 

 

 

Ο δημοσιογράφος επίσης αποκάλυψε ένα ακόμα άγνωστο παρασκήνιο με πρωταγωνίστρια την Ευαγγελία και τον Γιάννη Λάτσιο. Όπως είπε, όταν η παρουσιάστρια δέχτηκε την πρόταση να παρουσιάζει το σόου χορού, ζήτησε από τον τότε διευθυντή προγράμματος του καναλιού να μην υπογράψει συμβόλαιο και έτσι, μετά το τέλος του σόου είναι ελεύθερη να πάει σε όποιο άλλο κανάλι θέλει.

 

 

Μάλιστα, όπως με νόημα είπε ο δημοσιογράφος, η Ευαγγελία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με άλλο κανάλι, με τη Ναταλία Γερμανού να αφήνει να εννοηθεί πως πρόκειται για το Epsilon. «Δεν μπορώ να κάνω ανακοινώσεις αλλά εμείς τη θέλουμε πάρα πολύ την Ευαγγελία. Δεν αποκλείεται να τη δούμε στο Epsilon» είπε η παρουσιάστρια. 

 

 

 

 

 govastileto.gr