Μέσα σε μνήμα στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας βρέθηκε η κλεμμένη σορός του 76χρονου

Η  σορός του συνταξιούχου οικοδόμου, που είχε καταλήξει την Μεγάλη Τρίτη, εντοπίστηκε μέσα σε μνήμα άλλου νεκρού, άλλης οικογένειας.

 

Μέσα σε μνήμα στο νεκροταφείο του Αγίου Αθανασίου στη Δράμα, βρέθηκε η σορός που είχε κλαπεί από νεκροταφείο στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

Η υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στη κοινή γνώμη της χώρας, αναμένεται να διαλευκανθεί εντός της ημέρας και κατόπιν εξέτασης της σορού από ιατροδικαστή παρουσία εισαγγελέα που αναμένεται να φτάσει από λεπτό σε λεπτό στον Άγιο Αθανάσιο. Συμφωνά με πληροφορίες ,η σορός του συνταξιούχου οικοδόμου, που είχε καταλήξει την Μεγάλη Τρίτη, εντοπίστηκε μέσα σε μνήμα άλλου νεκρού, άλλης οικογένειας.

 

Πλέον τα παιδιά του νεκρού, ένα εκ των οποίων είναι ιερέας, αναζητούν να μάθουν ποιος μετέφερε τη σορό στο σημείο, κάνοντας εκταφή μέσα στη νύχτα και γεμίζοντας με άχυρα τον τάφο. Συμφωνά με πληροφορίες, υπήρχαν αρκετές οικογενειακές προστριβές για περιουσιακά θέματα. Παράλληλα η αστυνομία, θα αναζητήσει και τα άτομα τα οποία προχώρησαν στην παράνομη εκταφή του 76χρονου άνδρα.