Μία (1) θέση εργασίας στην Κόρινθο

Υπάλληλος Καταχώρησης Υλικών (Κόρινθος) Η θέση αφορά εργασία μερικής απασχόλησης

 

 

 

Adecco, για λογαριασμό πελάτη της, γνωστής ελληνικής εμπορικής εταιρείας επαγγελματικών μηχανημάτων, αναζητά ένα (1) άτομο για τη στελέχωση της παρακάτω θέσης: 
 

 

Υπάλληλος Καταχώρησης Υλικών (Κόρινθος)

 

Η θέση αφορά εργασία μερικής απασχόλησης 
 

Περιγραφή Θέσης

 

Ο/Η κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος/η για τον έλεγχο και την καταγραφή εισερχόμενων ανακυκλώσιμων υλικών στην περιοχή της ευθύνης του/της.
 

Προφίλ Υποψηφίου

 

  • Απόφοιτος/η Λυκείου/ ΙΕΚ/ΤΕΙ/ΑΕΙ
  • Κάτοχος μεταφορικού μέσου
  • Ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας
  • Αξιοπιστία, σοβαρότητα

 

Παροχές Εταιρείας

 

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Κάλυψη εξόδων μετακίνησης

 

Πριν τη μεταφορά σας στο site της Adecco για την ολοκλήρωση της αίτησής σας, ένα pop-up παράθυρο θα σας ζητήσει την εισαγωγή του e-mail σας για λογαριασμό του kariera.gr. Αν δεν επιθυμείτε να εισάγετε το e-mail σας στο συγκεκριμένο πεδίο, επισκεφθείτε το www.adecco.gr/jobs, αναζητήστε τη θέση που σας ενδιαφέρει και κάντε απευθείας την αίτησή σας. 
 

Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνήσουμε με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση για να οριστεί συνάντηση για συνέντευξη. 
 

Για περισσότερες θέσεις εργασίας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.adecco.gr και καταχωρίστε το βιογραφικό σας σημείωμα στη βάση μας. Για την καταχώριση του βιογραφικού σας στη βάση της Adecco προτείνεται η χρήση του Google Chrome.
 

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές.