Μια άκρως τιμητική διάκριση για το Γιάννη Καραπανάγο

Στην τριμελή Συμβουλευτική Επιτροπή που συστήθηκε πρόσφατα από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, επελέγη ο επικεφαλής του συνδυασμού "Αλλάζουμε Μαζί", Γιάννης Καραπανάγος, σύμφωνα με ανανκοίνωση της Ένωσης που δημοσιεύθηκε σε γνωστό Μέσο κοινωνικής δικτύωσης..

 

Το Loutraki365, με αφορμή αυτή την άκρως τιμητική διάκριση, επικοινώνησε με τον ίδιο, ο οποίος ανέφερε: 

 

''Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργανώνει Πανελλήνια Πρωταθλήματα Αστυνομικών, σε πολλά αθλήματα και συμμετέχει σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα Αστυνομικών, από το έτος 1990. Πρόσφατα τροποποίησε το καταστατικό της και συμπεριέλαβε άρθρο το οποίο προβλέπει τη σύσταση τριμελούς συμβουλευτικής επιτροπής, με τετραετή θητεία, από επίτιμα μέλη της Ένωσης-εκλεκτούς συναδέλφους- με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό, για την αξιοποίηση της εμπειρίας και για την ευρύτερη εκπροσώπηση της Ένωσης σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

 

Το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης με τίμησε και με επέλεξε ως ένα από τα τρία μέλη της συγκεκριμένης επιτροπής, μαζί με τους συναδέλφους Αθανάσιο Κοκκαλάκη και Διονύσιο Γεωργακόπουλο και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Γιώργο Τζατζάκη, τον Γενικό Γραμματέα κ. Ρήγα Ουσταμπασίδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την επιλογή τους αυτή''. 

 

Η φωτογραφία που συνοδεύει την ανακοίνωση της Ένωσης: