Μια μαγική βραδιά μόδας στο Λουτράκι (Εικόνες)

Σε μια ξεχωριστή επίδειξη μόδας υψηλής ραπτικής, το Atelier Ntove, παρουσιάζει τις τελευταίες δημιουργίες του Τάσου Ντοβλέτογλου. Την Κυριακή 22 Ιουλίου στις 9.30 μμ πάνω στην πασαρέλα που θα στηθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εστιατορίου Αχίλλειον θα περπατήσουν 27 μοντέλα από το Λουτράκι, που θα φορέσουν τις 33 νέες δημιουργίες του πολλά υποσχόμενου σχεδιαστή.

 

Ο Τάσος Ντοβλέτογλου ζει και δημιουργεί στο Λουτράκι εδώ και 16 χρόνια και παρά το νεαρό της ηλικίας του, θεωρείται ανερχόμενο αστέρι της μόδας. Αυτή θα είναι η έβδομη επίδειξη υψηλής ραπτικής που παρουσιάζει. Και ο τίτλος της, «Witch Haunting» - «Κυνήγι Μαγισσών», εξάρει την φαντασία.

 

 

Όπως μας είπε ο ίδιος, για την φετινή του κολεξιόν βρήκε την έμπνευση στον κόσμο των παραμυθιών και τη μαγεία που αυτά αποπνέουν. Νεράιδες, ξωτικά, μάγοι και κυρίως μάγισσες συνθέτουν ένα φαντασιακό σκηνικό απ’ όπου εκείνος αντλεί ενέργεια, η οποία μεταμορφώνεται στα χέρια του σε δημιουργίες υψηλής ραπτικής.

 

Μοναδικά ρούχα και νυφικά που, όπως λέει ο Τάσος Ντοβλέτογλου στο loutraki365.gr, ζωντανεύουν μόνο όταν φορεθούν από εκείνες που αποτελούν και την διαχρονική έμπνευση του: τις γυναίκες. Γυναίκες με προσωπικότητα, με ωριμότητα ανεξάρτητα από την ηλικία τους, γυναίκες  με έντονη παρουσία, με αυτοπεποίθηση, με άποψη. 

 

 

Το Atelier Ntove και ο Τάσος Ντοβλέτογλου μας επιφυλάσσουν μια πραγματικά μαγική βραδιά, που αξίζει να παρακολουθήσουν όλοι οι λάτρεις της μόδας.

 

Την Κυριακή 22 Ιουλίου στις 9.30 μμ στο Αχίλλειον, ετοιμαστείτε για κάτι μαγικό...

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα ακολουθήσει open after party.