Μια σπουδαία διάκριση για το Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στο Λουτράκι

Ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για τις προοπτικές ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού και της διεύρυνσης της συμμετοχής του στην οικονομική δραστηριότητα της χώρας εξέπεμψαν οι συμμετοχές στην εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας Treasures of Greek Tourism 2019, που έγινε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 στο Grande Bretagne Hotel Athens. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σημαντικά πρόσωπα της πολιτικής ζωής του τόπου, εκπρόσωποι επιχειρηματικών φορέων και πάνω από 300 επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε όλες τις τουριστικές περιοχές της χώρας. 

 

    Στην φετινή διοργάνωση της New Times έγινε ιδιαίτερη προβολή στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα του ιατρικού τουρισμού ενώ στο forum συμμετείχαν και παρενέβησαν εκπρόσωποι επιχειρήσεων αλλά και προσωπικότητες του ιατρικού κόσμου, που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα. 

 

    Σε αυτήν την συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας του Ελληνικού Τουρισμού Treasures of Greek Tourism 2019, συμμετείχε η κα Φοίβη Στριμενοπούλου, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Μεσογειακού Κέντρου Αποκατάστασης Α.Ε., η οποία παρέλαβε το Πιστοποιητικό “Βέλτιστες Πρακτικές στον Τομέα του Τουρισμού Υγείας” που απονεμήθηκε από τον CEO της διοργανώτριας εταιρείας, κ. Σπύρο Χτενά. 

 

    H κα Στριμενοπούλου δήλωσε σχετικά: “ Θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις επιχειρήσεις που έλαβαν τα βραβεία επιχειρηματικής αριστείας και φίλους και γνωστούς που βραβεύτηκαν, και κυρίως τον κ. Γεώργιο Πολίτη, ο οποίος βραβεύτηκε για την εξαιρετική ξενοδοχειακή μονάδα Alkyon Resort. Η βράβευση του Μεσογειακού Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας είναι για μας ιδιαίτερη τιμή καθώς αναγνωρίζεται η δραστηριότητά μας εδώ και 6 χρόνια στον τομέα της υγείας και επικυρώνει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας. Πιστεύω πως ο νομός Κορινθίας έχει τεράστιες πιθανότητες ανάπτυξης στον τομέα του ιατρικού τουρισμού και η συμβολή μας σε αυτό θα είναι καθοριστική τα επόμενα χρόνια. Ευχαριστούμε όσους μας έχουν δείξει εμπιστοσύνη και μας έχουν στηρίξει. ”